Música
,
2016
Dissabte 6 d'agost, 20:30h
Plaça de la Llevantina de l'Estartit
Torroella de Montgrí

Concert 'Albert Sanz Trio' + 'Amargant Quintet'

Torna una nova edició del Festival de Jazz de l'Estartit, un festival complementari al Festival de Torroella de Montgrí i que porta a la Plaça de la Llevantina de l'Estartit algunes de les figures més destacades del jazz internacional.
 
Amargant Quintet (20:30h)
Destacat representant de la jove generació de jazzistes catalans, Gabriel Amargant es consolida com a saxofonista amb el seu segon disc, titulat And Now for Something Completely Different, Premi Enderrock 2016 al millor àlbum de jazz, que conté una col·lecció de set temes propis que interpretarà al Jazz Festival l'Estartit-Costa Brava al capdavant del seu quintet, col·laboradors habituals seus i músics amb personalitat pròpia.
 
Albert Sanz Trio (22h)
El virtuós pianista valencià Albert Sanz reuneix l'aclamat contrabaixista Javier Colina i el llegendari Al Foster, bateria de Miles Davis, per presentar O que será, el treball discogràfic conjunt que recrea la música de Chico Buarque, Ivan Lins, Antonio Carlos Jobin i Duke Ellington. Una vetllada de jazz fusionat amb ritmes brasilers. 
 
Preu: 20 - 25 €
Compra la teva entrada aquí
Més informació aquí
  • imatge de control 1per1