Música
,
2016
Dissabte 13 d'agost, 20:30h
Plaça de la Llevantina de l'Estartit
Torroella de Montgrí

Concert 'James Carter Organ Trion' + 'Joan Mar Sauqué'

Torna una nova edició del Festival de Jazz de l'Estartit, un festival complementari al Festival de Torroella de Montgrí i que porta a la Plaça de la Llevantina de l'Estartit algunes de les figures més destacades del jazz internacional.
 
Joan Chamorro presenta Joan Mar Sauqué (20:30h)
Sorgit de l'Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí, Joan Mar Sauqué és un prometedor trompetista amb idees fresques que es presenta al Jazz Festival l'Estartit-Costa Brava amb Joan Chamorro, el seu director a la Sant Andreu Jazz Band, i un grup de companys per interpretar els temes del seu primer disc, Joan Chamorro presenta Joan Mar Sauqué, que inclou dos temes propis. 
 
James Carter Organ Trion (22h)
James Carter és un dels saxofonistes més admirats de la seva generació, una poderosa força de l'actual escena jazzística posseïdor d'un espectacular so, una poderosa tècnica i un ampli coneixement de tots els estils del jazz que amb la seva visió contemporània ha portat al segle XXI. Amb el tradicional trio de jazz amb orgue Hammod, saxo i bateria tanca el Jazz Festival l'Estartit-Costa Brava fent un repàs als temes propis i els estàndards.
 
Preu: 25 - 30 €
Compra la teva entrada aquí
Més informació aquí
  • imatge de control 1per1