Entorn
,
2016
Dissabte 19 de novembre, 19h
La Cate
Figueres

Documentals 'Suri' + Zahhak' + 'Eclipse'

La 15a Mostra de Muntanya i Aventura de Figueres està organitzada pel Centre Excursionista Empordanès. Un grapat de documentals, propostes i activitats del 17 al 26 de novembre.
 
Avui hi podrem gaudir de la projecció dels documentals:
 
Suri (65')
Pavol Barabás, Eslovenia (2015)
Diversitat cultural
Viatge d'aventura a través d'un riu africà desconegut entre Etiòpia i el Sudan del Sud que porta fins a una tribu de l'ètnia Suri. Una tribu que lluita per decidir les seves tradicions i forma de vida. És una reflexió sobre el futur i l'extinció massiva de les cultures humanes. La diversitat cultural és necessària per a la supervivència de la civilització en el món globalitzat.
 
Zahhak (8')
Lutz Eichholz, Alemanya
Monocicle
El protagonista ha trobat a l'Iran la gent més hospitalària del món i també un dels descensos més llargs d'aquest planeta. La diferència d'altitud del cim de la Muntanya Damavand fins a vall és més gran que la que hi ha des de l'Everest fins al seu campament base. La dificultat: baixar-lo amb monocicle.
 
Eclipse (31')
Anthony Bonello
Fotografia i esquí
Durant els últims dos anys el fotògraf Rubén Krabbe havia estat pensant en una idea: filmar a un esquiador en un pendent amb la silueta d'un eclipsi solar. Aquesta és una oportunitat única per moltes raons i principalment perquè els eclipsis solars són només visibles des d'un lloc determinat del planeta.
 
Més informació a:
 
  • imatge de control 1per1