AGENDA
Família
2017
Diumenge 13 d'agost, 19h
  • Torroella de Montgrí
Auditori Espai Ter

Espectacle 'El bosc de Grimm'

Del 28 de juliol al 20 d'agost arriba la 37a edició del Festival de Torroella de Montgrí. Aquest festival de gran tradició, organitzat per les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, continua fidel a la seva línia, oferir els millors intèrprets de música clàssica d'aquí i de fora, donar oportunitats a les joves promeses, seguint l'esperit de Joventuts Musicals.

«Vet aquí que una vegada... » «En un país molt llunyà hi havia...» Així comencen els contes i en els contes hi ha boscos, però aquest no és ni un conte ni un bosc qualsevol. En aquest bosc, hi són tots els contes: la Caputxeta Vermella que va a casa de l'àvia, el Polzet que deixa molles de pa per trobar el camí de tornada a casa, la Ventafocs que ha perdut la sabata, el Príncep Granota o la Blancaneus. I, per descomptat, el Llop, que se'ls vol menjar a tots. Una producció de La Maquiné. Premi Max 2014 al Millor Espectacle Infantil.

Més informació a www.festivaldetorroella.cat

Et pot interessar

Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
La iaia
Dissabte 24 de març, 23h
Reus
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Diumenge 25 de març, 19h
Torroella de Montgrí
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
Dijous 19 d'abril, 18h
Roses
Diumenge 6 de maig, 10:30h i 12h
Torroella de Montgrí