AGENDA
Espectacles
2014
Del 3 al 5 de juliol
  • Figueres
Diferents espais

Festival Agitart de Figueres

Durant tres dies, més de 60 ballarins de 12 països diferents vindran a actuar més de 25 peces de dansa contemporània, també exposicions de fotografia, escultura i video-dansa.

El festival tindrà lloc als espais públics de Figueres: a la Plaça de l'Ajuntament, Casa Empordà, Museu Empordà i a la Plaça de les Patates.
L'equip d'AGITART, juntament amb ballarins professionals internacionals, dirigiran diverses activitats com la creació d'una flashmob, tallers, classes i improvisacions obertes, una mostra a càrrec de totes les escoles de dansa de Figueres i una Batucada.

La fotògrafa Montse Capel també mostrara una col·lecció de fotografies de l'equip AGITART en diversos espais de la ciutat.

La companyia AGITART presentarà tres peces de dansa contemporània: la primera Together Jump, és una creació de Roger Fernandez i Ashley Muskinterpretada per alguns alumnes del IES Alexandre Deulofeu, la segona Life, coreografiada per Roger Fernández (Director, coreògraf i ballarí d'AGITART) i la tercera i ultima La fi d'un principi, coreografiat per Miquel G. Font (coreògraf convidat a crear per a la companyia).

Tots els participants del Festival Agitart podran celebrar la fi del festival (dissabte 5 de Juliol) amb un DJ a la Plaça de les Patates, on també tindrà lloc l'entrega de premis del concurs Instagram durant la nit.

Et pot interessar

Tortugues o la desacceleració de les partícules, de Clàudia Cedó
Diumenge 24 de novembre, 19h
Figueres
Del 5 d'octubre de 2019 al 12 de gener de 2020
Figueres
Teatre 'Lapònia' de Cristina Clemente i Marc Angelet
Dissabte 16 de novembre, 21h
Figueres
Dijous 14 de novembre, 18h
Castelló d'Empúries
Del 14 al 23 novembre
Figueres
Divendres 29 de novembre, 20:30h
Palafrugell
Casa de nines
Divendres 15 de novembre, 20:30h
Torroella de Montgrí
Festival El Més Petit de Tots 2019
Del 9 al 24 de novembre
Barcelona, Granollers, Igualada, Lleida, Olot, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Tordera, Montcada i Reixac