AGENDA
Espectacles
2014
Del 3 al 5 de juliol
  • Figueres
Diferents espais

Festival Agitart de Figueres

Durant tres dies, més de 60 ballarins de 12 països diferents vindran a actuar més de 25 peces de dansa contemporània, també exposicions de fotografia, escultura i video-dansa.

El festival tindrà lloc als espais públics de Figueres: a la Plaça de l'Ajuntament, Casa Empordà, Museu Empordà i a la Plaça de les Patates.
L'equip d'AGITART, juntament amb ballarins professionals internacionals, dirigiran diverses activitats com la creació d'una flashmob, tallers, classes i improvisacions obertes, una mostra a càrrec de totes les escoles de dansa de Figueres i una Batucada.

La fotògrafa Montse Capel també mostrara una col·lecció de fotografies de l'equip AGITART en diversos espais de la ciutat.

La companyia AGITART presentarà tres peces de dansa contemporània: la primera Together Jump, és una creació de Roger Fernandez i Ashley Muskinterpretada per alguns alumnes del IES Alexandre Deulofeu, la segona Life, coreografiada per Roger Fernández (Director, coreògraf i ballarí d'AGITART) i la tercera i ultima La fi d'un principi, coreografiat per Miquel G. Font (coreògraf convidat a crear per a la companyia).

Tots els participants del Festival Agitart podran celebrar la fi del festival (dissabte 5 de Juliol) amb un DJ a la Plaça de les Patates, on també tindrà lloc l'entrega de premis del concurs Instagram durant la nit.

Et pot interessar

Banderoles Festa Major
Diumenge 12 de juliol, 18h
Figueres
Del 23 al 25 d'octubre
Figueres
Del 26 al 28 de juny
Castelló d'Empúries
Dissabte 26 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
Del 25 de gener al 14 de juny
Figueres, La Jonquera
Del 15 de febrer al 5 de juliol
Platja d'Aro
Divendres 16 d'octubre, 22h
Figueres
Del 25 al 27 de setembre
Palafrugell