AGENDA
Menjar i beure
2017
Del 13 gener al 30 març
  • Palafrugell
Restaurants col·laboradors

La Garoinada

La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

En aquesta campanya hi prenen part diferents restaurants de Palafrugell que ofereixen un menú que inclou un entrant de garoines, un segon plat (diferent per a cada edició) i unes postres típiques de la cuina palafrugellenca. En aquesta edició hi participen els restaurants: La Xicra, Pa i Raïm, Xadó (de Palafrugell), El Far, Llafranc, Llevant i Terramar (de Llafranc), Can Martí Patxei i El clot dels Mussols - H. Tamariu (de Tamariu). També hi trobareu formules que combinen el menú amb una sortida en vaixell, o un cap de setmana amb nit d'hotel.

Més informació i preus de La Garoinada

Et pot interessar

Espectacle 'Contes 1.0' - Teatre a la Fuga
Diumenge 22 d'abril, 12h
Palafrugell
Dissabte 24 de febrer, 18h
Palafrugell
Del 12 de gener al 25 de març
Palafrugell
Diumenge 4 de març, 18h
Parlavà
Divendres 2 de març, 20:30h
Palamós
Dissabte 3 de març
Palamós
Diumenge 1 d'abril, 21h
Torroella de Montgrí
Justo
Dissabte 3 de març, 17:30h
Palafrugell