AGENDA
Música
new_orlenas_gospel_quartet_surtdecasa
2014
Dimecres 22 d'octubre - 22:30h
  • Figueres
La Cate

New Orleans Gospel Quartet, concert

New Orleans Gospel Quartet reuneix quatre cantants de l’escena gospel europea actual amb un vast repertori, ple d’originals revistats, que es mou entre el gospel, l’espiritual negre i el Rythme&Blues. Els seus referents directes són grups dels anys seixanta tan importants com els Jakson Southenaires, Mahalia Jackson, Lavern Baker o The Famous Davis Sisters. La seva música no només s’escolta, es viu: cada concert és un moment únic d’emoció i joia.

 

Intèrprets: Flora Sicot (mezzo alto, teclat i arranjaments), Marie Annick N’Silulu (alto), Fred Caloc (tenor), Sylvain Padra (baríton), Damien Biancotto (guitarra), Frédéric Léger (contrabaix) i Maxime Rouaroux (bateria)

Durada: 1 h 20 min

Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

Et pot interessar

Divendres 17 de gener, 22h
Figueres
Dijous 26 de desembre, 18h
Figueres
Del 29 de novembre al 24 de desembre
Figueres
Del 6 de desembre de 2019 al 7 de gener de 2020
Ullastret, Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, Figueres, L'Escala, Castelló d'Empúries, La Bisbal d'Empordà
Del 7 al 25 de desembre
Boadella d'Empordà
De l'1 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020
Roses
Diumenge 22 de desembre, 17h
Vilaür
Divendres 3 de gener, 21:30h
Figueres