Espectacles
,
2016
Dissabte 5 de març, 21h
Sala La Cate
Figueres

Teatre 'El somni d’una nit d’estiu'

El somni d’una nit d’estiu és l’obra més màgica i eròtica de William Shakespeare. Ha estat representada en incomptables ocasions, però la revisió que en fa Sotacabina Teatre és amb la voluntat que el “seu somni” sigui, per a l’espectador, com obrir una capsa de música que el transporti a un altre món, i que en tancar-la es quedi amb aquest record. 
L’obra té lloc en un bosc màgic al qual fuig Hermia perquè no vol casar-se amb el promès que li ha triat el seu pare. En aquest bosc és a punt de celebrar-se el matrimoni reial de les fades, on Puck el follet vol actuar donant un filtre d’amor a una de les parelles. Equivocadament, el vessa sobre l’amant d’Hermia, produint l’efecte contrari, i els habitants del bosc han de fingir que tot ha estat un somni per tal que les parelles tornin al seu estat original.
 
Intèrprets: Marc Camprodon, Adrià Giró, Claudia Manzano, Júlia Bauer, Martí Micó, Sara Domènech, Ramon Micó, Guillem Mariné, Rakel Díaz, Mercè Pardo, Carla López, Rita Marieges, Mar Solà, Albert Bennassar, Eva Solé, Montse Giralt i Sergi Ruiz
Autor: William Shakespeare
Direcció: Mercè Pardo i Marc Camprodon 
Coproducció: Sotacabina Teatre i Espai A
Durada: 70 min
Preu: 8 €
Socis de La Cate: 6 €
Venda d’entrades una hora abans de l’inici a la taquilla de la Sala La Cate.
  • imatge de control 1per1