Activa't
,
2014
Fins al 14 d'agost
Serra de l'Albera
La Jonquera

XV Concurs Fotogràfic de l’Albera

Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Jonquera ha organitzat, amb la col·laboració de la Secció de Fotografia de l’ACEJ, elConcurs Fotogràfic de l’Albera, amb la finalitat d'estimular la creació artística cap als valors d’aquest parc natural.

El certamen, en la seva quinzena edició, premiarà amb un trofeu i 150 euros la fotografia guanyadora. Per a la segona i tercera posició, 100 i 50 euros i trofeu. A més, també hi haurà un trofeu, gentilesa de Falgués Fotografia, pel guanyador del vot popular i un accèssit que consta d’un trofeu, gentilesa de Foto Estudi Albera, per al millor classificat resident a la Jonquera.

Del 5 al 24 setembre totes aquelles persones que ho desitgin podran votar les imatges que més els agradin de les presentades a concurs, les quals seran exposades del 5 de setembre a l’10 d’octubre de 2014 al Centre d’Informació de l’Albera. Els interessats en participar en aquest concurs disposen de termini fins al 14 d’agost de 2014 per enviar les seves instantànies.

El veredicte del jurat, format per professionals de la fotografia i coneixedors de l’Albera, es realitzarà el 26 de setembre. Posteriorment es farà el lliurament de premis als guanyadors.

Pots consultar totes les bases al següent enllaç.