Paula Pairó
,
13/09/2016
Espectacles

Els espectacles destacats de la nova temporada del Teatre Jardí de Figueres

Ja s'ha presentat l'allau d'espectacles previstos per la tardor d'enguany

Foto: 

Focus
Una de les obres més esperades, la versió de "L'avar" amb Joan Pera
Tornem a la rutina, sí. Però, mirant el got mig ple, això vol dir que tornen els vespres d'activitat artística al Teatre Jardí de Figueres. Visca! Com cada nova temporada, les novetats són molt esperades i els empordanesos ja desitgen descobrir què s'amagarà darrere del teló del teatre més reconegut de l'Empordà durant els propers mesos. Si d'una cosa es presumeix des de l'organització són els preus populars que es demanen per accedir al teatre. Un txollo. Així doncs, no hi ha excusa! Atents a les novetats que es destacaran a continuació, perquè us faltarà temps per acostar-vos a la guixeta a comprar la vostra entrada!

Solitudes, de Kulunka Teatro

L'aposta per aquesta temporada ve de la mà d'un espectacle una mica diferent del que es veu normalment. En aquesta ocasió la companyia Kulunka Teatre ens porta un teatre de màscares que, sense intercanviar una paraula, ens faran emocionar. La història penetra en la solitud i la incomunicació dels membres d'una família a través de la mirada del protagonista, l'ancià. Una demostració de com, sense paraules, es pot fer teatre amb una expressivitat sorprenent.
On: Teatre Municipal el Jardí
Quan: Divendres 7 d'octubre, 21h
 
 

Una vida al Teatre, de David Mamet

La sala de La Cate serà l'encarregada de fer-nos viure una història de metateatre en tota regla. La història de dos actors, el més veterà i la jove promesa, que mostraran als espectadors allò que s'amaga en les intimitats dels vestidors. L'obra va dedicada als cinquanta anys de dedicació a les arts escèniques d'un dels seus intèrprets, Enric Majó. Per tant, tots els ingredients sobre la taula per passar una bona vetllada al teatre.
On: Sala La Cate
Quan: Dissabte 8 d'octubre, 21h
 
 

Chefs, de Cia. Yllana
L'humor serà l'ingredient estrella que presentaran aquests xefs que arriben a Figueres amb una gran història. Un xef ha perdut la inspiració i s'acull a un equip de cuiners per crear una recepta d'allò més innovadora. Aquest serà un apropament, amb molta diversió, al reconegut món de la gastronomia.
On: Teatre Municipal el Jardí
Quan: Dissabte 22 d'octubre, 21h
 

De Vivaldi a Mozart, Orquestra de Cambra de l'Empordà

Com cada temporada, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà arriba al teatre Jardí amb una nova peça per interpretar. En aquesta ocasió es tracta d'un ampli repertori de les obres més conegudes de Vivaldi, Bach i Mozart. Les peces mereixen una interpretació de campionat i és per això que els acompanyarà la Coral Polifònica de Figueres, el Cor Carreras Dagas de la Bisbal d'Empordà i el Cor Quermançó de Castelló d'Empúries.
On: Teatre Municipal el Jardí
Quan: Diumenge 13 de novembre, 18h

> Més informació
 
 

Dona no reeducable, de Stefano Massini

L'espectacle se situa en el cercle del Cicle Paraula d'Actor, unes peces teatrals que es caracteritzaran per ser interpretades per un sol actor dalt de l'escenari. En forma de monòleg, aquest espectacle pretén reflexionar sobre la llibertat de premsa i l'ofici de ser periodista. De la mà de la figura d'Anna Politkovskaia, assassinada el 2006 per manifestar-se contra el govern de Putin, el teatre vibrarà amb una immersió total en les violacions i represàlies del món actual.
On: Sala la Cate
Quan: Divendres 2 de desembre, 21h
 

El llarg dinar de Nadal, de Thornton Wilder

Potser per ser el Premi Butaca 2015 o potser per ser una peça familiar abans d'iniciar el període nadalenc, aquest espectacle destaca especialment. L'escenari presenciarà la història d'una família quotidiana, amb totes les aventures viscudes al llarg la seva vida. Estimar, plorar, beure, enyorar, riure i molts més verbs que es revelaran davant dels assistents a aquest espectacle humà i tendre.
On: Sala la Cate
Quan: Dissabte 3 de desembre, 21h
 

L'avar, de Molière

Com si es tractés d'una història de temps passats, Molière va escriure aquesta obra fent servir tots els elements d'una comèdia. Un embolic d'amors i interessos que es presentarà a l'escenari del Teatre Jardí i, amb el qual, l'humor estarà servit. Per acabar-ho d'arrodonir, Joan Pera o Manu Fullola seran alguns dels actors que representaran l'obra adaptada per Sergi Belbel.
On: Teatre Municipal el Jardí
Quan: Divendres 18 de novembre a les 21h
La nova temporada del Teatre Jardí també presumeix d'espectacles pels més menuts. Només faltaria! Des d'hores de conte, a la Biblioteca Fages de Climent, a un cicle de cinema infantil en català i una programació teatral especial per Nadal. Un bon grapat d'espectacles pensats perquè els petits de la casa gaudeixin aprenent al costat de la cultura.

Més informació: 

Trobareu tota la programació a la nostra agenda

També et pot interessar