Foto: 

cedida

La cara més fashion de la Costa Brava

Del 5 al 7 d’agost Sant Antoni Calonge torna a acollir el Costa Brava Fashion Weekend: una galeria viva de noves tendències i punt de trobada de dissenyadors de moda emergents
Adrià Cortadellas
,
03/08/2016
Arts
És ben sabut que l'Empordà, estiu rere estiu, experimenta una explosió de propostes culturals de tot tipus: festivals musicals, fires de tota mena, mostres gastronòmiques, pluja de festes majors i un llarg etcètera. Per triar i remenar, i que duri! I bé que els empordanesos n'estem ben orgullosos! Ara bé, una iniciativa com la que arriba aquest cap de setmana a Sant Antoni de Calonge sempre és especial motiu de celebració. Aquest divendres torna Costa Brava Fashion Weekend (CBFW), una galeria viva de noves tendències on dissenyadors de moda emergents que no tenen cabuda al circuits oficials presenten les seves creacions. CBFW està organitzada seguint el mateix patró que les Fashion Weeks per ser un nou punt de trobada per a tots els amants de la moda. I a casa nostra, a l'Empordà!
Aquest divendres (del 5 al 7 d'agost) comencen tres intensos a El Collet de Sant Antoni de Calonge. Tres jornades durant les quals la moda, la diversió i les noves tendències conviuen en un entorn privilegiat, l'anomenat “balcó de la Costa Brava”, a Sant Antoni de Calonge. I és que El Costa Brava Fashion Weekend és molt més que una simple passarel·la de moda ubicada al cor de la Costa Brava. Sense anar més lluny, consta de fins cinc àrees diverses. Us les expliquem una per una!
 
 
Passarel·la
Sens dubte, és l'eix central de l'esdeveniment, repartides al llarg de tot el cap de setmana. Enguany acollirà col·leccions de la mà d'imprescindibles com Aleix López, Rita Row, Maria Roch, Delicada Greta o Bendita Locura. Una selecció que ben segur que farà embogir a qualsevol amant de la moda!
 
 
Market
El CBFW també acull una zona Shopping & Fun que complementa a la perfecció la passarel·la amb un Market on s'hi podran comprar, entre altres, les col·leccions de passarel·la. També hi haurà stands que cal tenir ben en compte com Tiger Soul, Higher Woords, DeMarc, Marta Huerta o Bella Lola!
 
 
Art Zone
Com a galeria caçadora de les noves tendències de rabiosa actualitat, no hi podia faltar l'Art Zone, una mostra artística de nous creadors multidisciplinars. Un ampli ventall d'artistes de la talla de La Lovenenoso, Oscar León, Marta Bellvehi, Alicia Vogel, Anomy Paddle Surf, Desinetas o Anna Grimal.
 
 
Vintage Food
Els llaminers del morro més fi també podran degustar la multitud de delícies que oferirà l'espai gastronòmic. El Vintage Food es distribuirà a través d'un bon grapat de caravanes i un restaurant amb terrasseta. Ben segur que us en llepareu els dits!
 
 
Live Music
Per acabar-ho d'adobar, cal destacar l'àrea Live Music amb una encertada programació de música en directe. Les diferents bandes, solistes i deejays posaran ritme al llarg  de tot el cap de setmana. Deejays més que recomanables com DJ Robert de Palma, Capo DJ o DJ Rubén. I bandes i solistes, per a tots els gustos, com The Crab Apples, Litus 3, Trau o Joan Masdéu. I per si no fos prou, Closing Party amb Di-Versiones!

Més informació: 

Costa Brava Fashion Weekend 2016
Del 5 al 7 d'agost
El Collet, Sant Antoni de Calonge
Més informació al web oficial

A

També et pot interessar