TramuntanArt

Foto: 

Joan Sorolla - El Port de la Selva
Una de les obres d'una passada edició del TramuntanArt

El TramuntanArt 2021 bufa fort

La desena edició del festival d’art al voltant de la tramuntana tindrà lloc al Port de la Selva del 26 de juny al 4 de juliol
Surtdecasa
,
23/06/2021
Arts
El protagonista de la cita que es realitzarà al Port de la Selva del 26 de juny al 4 de juliol és la tramuntana. L’objectiu del festival TramuntanArt és posar a disposició dels artistes el vent més característic de la zona per a convertir-lo en objecte d’art. Una quarantena de propostes formaran part d’una graella que celebra que ja són deu anys que els escenaris del municipi s’omplen d’espectacles amb l’arribada de la calor.

Al Port de la Selva, fan art amb el vent. La tramuntana, el vent que posa nom al festival TramuntanArt, serà el centre d’atenció de les propostes que formen part de la programació de la cita. Entre els noms que configuren el cartell d’enguany, que suma una quarantena d’espectacles, trobem a Alicia Cayuela i Iris Hinojosa, Carles Cuscó, Pepa Mach o Helena Agustí, entre molts altres. El poble deixarà el seu blanc habitual i es tenyirà de pintures murals, escultures, instal·lacions i activitats diverses, tan d'autoria individual com col·lectiva.

 

  • imatge de control 1per1

Una de les obres d'una passada edició del TramuntanArt | Foto: Joan Sorolla - El Port de la Selva
Una de les activitats més destacades és la que tindrà lloc el dia 3 de juliol com a espectacle de cloenda, que anirà a càrrec de la companyia de teatre La Fura dels Baus, especialistes a muntar obres de gran envergadura, de caràcter interdisciplinari, i que ja han participat en altres festivals del panorama català.

L’objectiu d’aquesta trobada artística és convertir el Port de la Selva en un espai de creació on poder desenvolupar propostes artístiques de diferents disciplines i posar-les en diàleg. La tramuntana, doncs, serà la font d’experimentació amb què els participants hauran de mostrar al municipi de l’Alt Empordà tot el seu potencial. Enguany, a més, totes les activitats es realitzaran a l’aire lliure i d’acord amb les mesures de seguretat per Covid.

 

Més informació: 

A

També et pot interessar