,
01/06/2016
Vídeos

Pedalant pel Baix Empordà

Amb la primavera va començar el bon temps, però molts no en poden gaudir fins a les vacances d'estiu. Ara que les comencem a tenir a la vista és hora de treure la pols a aquella bicicleta que tenim abandonada en una cantonada del garatge, posar-nos a voleiar pel territori i descobrir-ne tots els seus racons. I és que, només al Baix Empordà tenim una xarxa de cicloturisme de 250 kilometres!

Aquesta xarxa va ser creada pel Consell Comarcal a través d'alguns dels molts camins rurals aptes per fer en bicicleta. Els trobareu per tot el territori i estan perfectament senyalitzats. Entre ells cal destacar la Via Verda, l'antic tram del tren que anava de Sant Feliu a Girona i que és apte per fer a peu o sobre dues rodes.

Per promocionar les xarxes de senderisme i de cicloturisme, el Consell Comarcal ha creat una sèrie de vídeos de curta duració on mostren l'encant dels diferents trams que la composen.

Avui us deixem alguns dels vídeos de la xarxa de ciloturisme perquè redescobriu que n'és de bonic l'Empordà. La resta els trobareu en aquest enllaç!

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals de l'Empordà! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura empordanesa que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

01/06/2016
Amb la primavera va començar el bon temps, però molts no en poden gaudir fins a les vacances d'estiu.
03/03/2016
Avançament del nou disc de Mazoni, 7 songs for an endless night (Bankrobber, 2016). Videoclip realitzat per Lyona i produït per Astrolabi Films.
09/02/2016
Ja ha començat la nova temporada d'espectacles a Figueres.
23/12/2014
S'acaba, de nou, un altre any ple de bons moments, il·lusions, entrebancs i sorpreses. Estem a punt d'encetar un 2015 amb ganes de fer-lo inoblidable i esperem poder-ho fer ben acompanyats per tots vosaltres. 
04/12/2014
Us deixem amb el nou vídeo de Nohakota Boards, una empresa empordanesa que manufactura taules de longboard i skimboard ecològiques. Aquesta vegada ens proposen el viatge d'un dia qualevol en la vida d'un skimboard rider.
27/11/2014
Aquest 2014 que ja es va acomiadant ens ha deixat un nou treball del grup empordanès Mazoni, titulat 'Sacrifiqueu a la princesa'.
04/11/2014
Qui és l'Albert Sans? Què fa? Per què parlem d'ell? Per conèixer les respostes a aquestes preguntes heureu de ser pacients. Aviat descobrirem tot el que fa l'Albert (que no és poc!), les seves inquietuds, els seus projectes, el seu camí...