,
09/02/2016
Vídeos
Teatre Municipa el Jardí de Figueres

Vídeo promocional 'Figueres a escena'. De gener a juliol de 2016

Ja ha començat la nova temporada d'espectacles a Figueres. Com sempre, els tres escenaris principals seran el Teatre Municipal El Jardí, l'Auditori dels Caputxins i la Sala La Cate. Fins al mes de juliol passaran per la ciutat més de 40 propostes de teatre, música i dansa.

Aquest any ens han preparat aquest vídeo promocional on trobem tots els protagonistes de la temporada. Doneu-li un cop d'ull, segur que hi trobareu els espectacles ideals per vosaltres!
 
 

 
Per aquells que voleu anar directes al gra aquí us deixem la nostra selecció amb els 'Imperdibles d'aquesta temporada al Teatre Jardí i La Cate de Figueres' (enllaç).
 
I com sempre, tots els espectacles els trobareu a l'agenda ;)
 
Gaudiu del teatre!
 
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals de l'Empordà! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura empordanesa que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

01/06/2016
Amb la primavera va començar el bon temps, però molts no en poden gaudir fins a les vacances d'estiu.
03/03/2016
Avançament del nou disc de Mazoni, 7 songs for an endless night (Bankrobber, 2016). Videoclip realitzat per Lyona i produït per Astrolabi Films.
09/02/2016
Ja ha començat la nova temporada d'espectacles a Figueres.
23/12/2014
S'acaba, de nou, un altre any ple de bons moments, il·lusions, entrebancs i sorpreses. Estem a punt d'encetar un 2015 amb ganes de fer-lo inoblidable i esperem poder-ho fer ben acompanyats per tots vosaltres. 
04/12/2014
Us deixem amb el nou vídeo de Nohakota Boards, una empresa empordanesa que manufactura taules de longboard i skimboard ecològiques. Aquesta vegada ens proposen el viatge d'un dia qualevol en la vida d'un skimboard rider.
27/11/2014
Aquest 2014 que ja es va acomiadant ens ha deixat un nou treball del grup empordanès Mazoni, titulat 'Sacrifiqueu a la princesa'.
04/11/2014
Qui és l'Albert Sans? Què fa? Per què parlem d'ell? Per conèixer les respostes a aquestes preguntes heureu de ser pacients. Aviat descobrirem tot el que fa l'Albert (que no és poc!), les seves inquietuds, els seus projectes, el seu camí...