L’Empordà a vista de globus

L’empresa Globus Empordà ofereix vols en globus aerostàtic per tota la comarca
Surtdecasa Empordà
,
08/01/2014
Entorn

De ben segur que podríeu caminar per l’Empordà amb els ulls tancats i a les palpentes, sense por a ensopegar. Els que som d’aquí estem ben familiaritzats amb els paisatges que ofereix la comarca: des de les alzines i suredes de l’Albera fins a la interminable extensió de pinedes del Massís de les Gavarres; des dels camps de pomeres de Sant Pere Pescador als camps de blat i vinyes disseminats per tota la plana; des de les caletes tranquil·les i arrecerades del Baix Empordà a les salvatges i rocoses de l'Alt Empordà; les ciutats, els pobles, les viles, els llogarrets... Són escenaris que formen part de les nostres vides, bé perquè hi hem passat milers de vegades o bé perquè els trepitgem sovint. Ara bé, has pensat mai que potser encara no tens una percepció completa de l’Empordà? Imagines veure-la des de l’aire? Doncs tens la oportunitat de experimentar-ho gràcies als viatges en globus que ofereix l’empresa Globus Empordà.

Globus Empordà porta a gent en globus des de 1999. El seu fundador, Joan Viñas, va decidir obrir aquesta empresa amb el desig de conjugar el seu esperit d’aventura amb la fascinació pel món dels globus aerostàtics. Durant aquest temps, aquest empordanès ha volat en globus arreu del món convertint-se, inclús, en un pioner quan va participar en el Turpial-Amazonas, una expedició que va significar la primera vegada que se sobrevolava l’Amazones en globus aerostàtic. Una empresa arrelada a la nostra comarca que garanteix als seus clients un coneixement nadiu del territori sobre el qual planejareu.

Si ets dels que els agrada tocar amb els dos peus a terra i ara mateix estàs pensant “ni de conya m’hi pujo”, has de saber el següent: el globus no fa vertigen ni mareja; i és que la cistella és un compartiment segur i estable i no hi ha sacsejos ja que el globus és acompanyat únicament per la força del vent. Tant és així que si a ple vol tanques els ulls tens la sensació d’estar a terra ferma!

Una de les curiositats que té viatjar en globus és que, com dèiem, aquest només és impulsat per la força del vent. Com tornarem al punt de sortida? Us preguntareu. Fàcil. No tornareu. Un equip d’operadors farà el seguiment del viatge des de terra i us recollirà allà on aterreu.

Globus Empordà ofereix trajectes tan per l’Alt com pel Baix Empordà, dividits en quatre paquets, entre els quals cal destacar un vol exclusiu per fer en parella (amb el pilot, és clar) on podreu gaudir d’una hora i mitja de trajecte aeri per l’Empordà. A més a més, el paquet inclou un esmorzar complet, cava, la gravació del vol amb GPS i un reportatge fotogràfic. Una experiència inigualable!

Si vols més informació clicka aquí!
 

A

També et pot interessar