La Cate
Ronda Rector Arolas, 4
17600 - Figueres
  • 972 678 496
  • info@lacate.cat

Què hi pots fer?

Música
Divendres 18 d'octubre, 22h
Família
Diumenge 20 d'octubre, 11:30h
Família
Diumenge 3 de novembre, 18h
Espectacles
Dissabte 9 de novembre, 21h
Espectacles
Diumenge 10 de novembre, 18h
Joana Serrat, Cantautora
Música
Divendres 15 de novembre, 22h

Pàgines

Cartellera

Ateneus: llavor de llibertat

Sinopsi
 ‘Ateneus: llavor de llibertat’, és una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i Nosotros Films, que fa un recorregut per la història dels ateneus a través de cinc etapes ben marcades (l’inici, el creixement, la politització, la repressió i reorganització i la recuperació, la crisi i la reinvenció), amb els testimonis d’algunes persones rellevants del món ateneístic.

Horaris: 

Dissabte 26 d’octubre: 19:00h

Stromboli

Sinopsi

Per poder escapolir-se d’un camp de concentració, una dona desesperada accepta casar-se amb un pescador d’una petita ulla anomenada Stromboli. Però escapar d’una presó la porta finalment a entrar dins d’una altra, i la seva vida a l’illa és també una condemna.

Horaris: 

Diumenge 27 d’octubre: 17:00h

Horaris

Secretaria: de dilluns a dijous, de 17 a 21h i divendres de 10 a 13h.

Més informació

La Cate és una entitat cultural empordanesa sense ànim de lucre fundada l'any 1921 i situada en un edifici històric (Bé Cutural d'Interès Nacional) del moviment racionalista del segle XX. Està formada per socis  individuals i familiars interessats en la cultura. És un viver cultural on hi resideixen altres entitats, associacions i col·lectius de Figueres, un centre polivalent format per cinc espais destinats a a activitats culturals: la sala d'espectacles, la sala d'activitats Toni Montal, la sala sala d'exposicions, el Bar de la Cate i la Plaça de la Cate.