La Cate
Ronda Rector Arolas, 4
17600 - Figueres
  • 972 678 496
  • info@lacate.cat

Què hi pots fer?

Marina Herlop
Música
Divendres 17 d'abril, 22h
El pequeño poni
Espectacles
Dissabte 18 d'abril, 19h
Teatre ‘Mentiders’ a càrrec de la companyia Guspira Teatre
Espectacles
Diumenge 19 d'abril, 18h
Espectacles
Divendres 24 d'abril, 21h
Música
Diumenge 26 d'abril, 18h
Espectacles
Dijous 30 d'abril, 21h

Pàgines

Cartellera

Un dia de festa!

Sinopsi
Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d'avió!
La banda Xip Xap ens rebrà amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veurem després. Un cop a dins la sala de cinema la família sencera tindrà ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d'aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l'espai sencer.
 
Les pel·lícules que es projectaran són:
La caça del dragó, Armand Demuynck (França, 2017)
Basia i Anielka, Marcin Wasilewski i Łukasz Kacprowicz (Polònia, 2018)
La tardor al regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)
Oubecedari Màgic, de Drac Màgic (Espanya, 2017)

Horaris: 

Dissabte 28 de març: 18:00h
Días sin huella

Días sin huella

Sinopsi

Don Birnam (Ray Milland) és un escriptor fracassat a causa de la seva adicció a l'alcohol, adicció que l'ha destruït física i moralment i l'ha convertit en un home sense voluntat. Per poder seguir bebent és capaç de tot, fins i tot de robar. Tant la seva parella (Jane Wyman) com el seu germà intenten regenerar-lo, però els seus esforços semblen estèrils.  

 

Horaris: 

Diumenge 29 de març: 17:00h

Horaris

Secretaria: de dilluns a dijous, de 17 a 21h i divendres de 10 a 13h.

Més informació

La Cate és una entitat cultural empordanesa sense ànim de lucre fundada l'any 1921 i situada en un edifici històric (Bé Cutural d'Interès Nacional) del moviment racionalista del segle XX. Està formada per socis  individuals i familiars interessats en la cultura. És un viver cultural on hi resideixen altres entitats, associacions i col·lectius de Figueres, un centre polivalent format per cinc espais destinats a a activitats culturals: la sala d'espectacles, la sala d'activitats Toni Montal, la sala sala d'exposicions, el Bar de la Cate i la Plaça de la Cate.