La Cate
Ronda Rector Arolas, 4
17600 - Figueres
  • 972 678 496
  • info@lacate.cat

Cartellera

Camille Claudel 1915

Sinopsi

En el 1915, Camille Claudel és internada per la seva família en un asil de malalts mentals de el sud de França. Ja no tornarà a esculpir, però espera sempre la visita del seu germà, l'escriptor Paul Claudel.

Horaris: 

Dimecres 21 d'octubre: 20:30h

La costilla de Adán

Sinopsi

Amanda i Adam són un idíl·lic matrimoni d’advocats la pau conjugal es veu afectada quan un cas els enfronta als tribunals com a defensor i fiscal respectivament: una dona és jutjada per disparar contra el seu marit i l’amant d’aquest. Adam no dubta de la culpabilitat de l’acusada, però Amanda no és de la mateixa opinió.

Horaris: 

Diumenge 25 d'octubre: 17:00h

Horaris

Secretaria: de dilluns a dijous, de 17 a 21h i divendres de 10 a 13h.

Més informació

La Cate és una entitat cultural empordanesa sense ànim de lucre fundada l'any 1921 i situada en un edifici històric (Bé Cutural d'Interès Nacional) del moviment racionalista del segle XX. Està formada per socis  individuals i familiars interessats en la cultura. És un viver cultural on hi resideixen altres entitats, associacions i col·lectius de Figueres, un centre polivalent format per cinc espais destinats a a activitats culturals: la sala d'espectacles, la sala d'activitats Toni Montal, la sala sala d'exposicions, el Bar de la Cate i la Plaça de la Cate.