La Cate
Ronda Rector Arolas, 4
17600 - Figueres
  • 972 678 496
  • info@lacate.cat

Què hi pots fer?

Espectacle familiar 'Laika' - Xirriquiteula Teatre
Família
Diumenge 26 de gener, 18h
Activa't
Del 23 de gener a l'1 de febrer
Espectacles
Diumenge 2 de febrer, 18h
Espectacles
Dissabte 8 de febrer, 21h
Maria Rodés - Eclíptica
Música
Divendres 21 de febrer, 22h
Espectacles
Diumenge 23 de febrer, 18h

Pàgines

Cartellera

La rosa tatuada

Sinopsi

Adaptació cinematogràfica de l’obra homònima de Tennesse Williams en la que una dona d’origen sicilià viu amb el record del seu marit mort, fins que coneix a un rude camioner i comença a canviar la seva vida. Primera interpretació d’Anna Magnani a Hollywood per la que va guanyar un Òscar a la millor actriu.

Horaris: 

Diumenge 19 de gener: 17:00h

El viento entre las cañas

El viento entre las cañas

Sinopsi

Eliette, una nena de vuit anys, viu a un país on el rei ha prohibit la música. A un trobador de l'Orient li van confiscar els seus instruments però ell es resisteix i amb Eliette, en secret, ha tallat una flauta d'una canya silvestre. Eliette i el trobador s'han fet amics i junts van a conduir la gent a alliberar-se de la tirania.

Horaris: 

Diumenge 9 de febrer: 17:00h

El cisne

Sinopsi

A principis del segle XX, en un país centreeuropeu una jove princesa es veu obligada a casar-se forçada per la seva família amb un príncep hereu. Tot i això ella està enamorada del seu professor d’esgrima.

Horaris: 

Diumenge 16 de febrer: 17:00h

Horaris

Secretaria: de dilluns a dijous, de 17 a 21h i divendres de 10 a 13h.

Més informació

La Cate és una entitat cultural empordanesa sense ànim de lucre fundada l'any 1921 i situada en un edifici històric (Bé Cutural d'Interès Nacional) del moviment racionalista del segle XX. Està formada per socis  individuals i familiars interessats en la cultura. És un viver cultural on hi resideixen altres entitats, associacions i col·lectius de Figueres, un centre polivalent format per cinc espais destinats a a activitats culturals: la sala d'espectacles, la sala d'activitats Toni Montal, la sala sala d'exposicions, el Bar de la Cate i la Plaça de la Cate.