Jump to navigation
Dilluns
30 desembre 2024
Empordà
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Foto:
Cedida
Street Food Winter: cuina empordanesa fora de temporada
Llançà celebra una nova edició de la iniciativa gastronòmica
Arnau Margenet
,
08/02/2020
Menjar i beure
Un dels grans estigmes que sobrevola la comarca és que, fora de l'estiu, no s'hi fa res. A Surtdecasa Empordà tenim milers de documents que proven de manera irrefutable tot el contrari: l'Empordà és 365 dies l'any. L'anhel de combatre aquest històric prejudici és segurament el motor del Street Food Winter de Llançà, una iniciativa impulsada pels restaurants de la vila que tindrà lloc el proper 15 de febrer i que té com a objectiu promocionar la gastronomia local fora de la temporada turística.
Ni més ni menys que
10 restaurants
llançanencs s'han volgut involucrar en aquesta cita gastronòmica que pretén omplir la vila valent-se d'un ham irresistible: la gastronomia local. Aquesta desena d'establiments oferiran un total de
17 tapes
acompanyades dels vins de la
DO Empordà
. Tot plegat, acompanyat de música i el millor ambient.
Preneu atenció perquè rere la vitrina d'aquesta barra de bar hi trobareu elaboracions que us faran la boca aigua. Per exemple, a l'
Hotel Gri-mar
hi trobareu la tapa de
pan mollete amb filet de porc i cansalada ibèrica amb formatge
, al restaurant
El Vaixell
les
croquetes de xipirons amb la seva tinta i maionesa de yuzu
, o a l'
Hotel
La Goleta
, l'
empedrat de fesols de Santa Pau amb bacallà, anxoves, tomàquet concassé i salsa xató
. Com veieu, això de de debò!
D'altra banda, no ho podia faltar la música, sempre bona companya de viatge del menjar. Amb tot, l'
Street Food Winter
es dividirà en dues parts: la primera de 19:30h a 22:30h on s'oferiran les tapes i les degustacions de vi, cava i licors acompanyats de la música del grup local
Discover's
i
Equinox Trio
i la segona, on alguns establiments del municipi oferiran copes per acompanyar l'actuació musical del
Trio Calavera
.
Recordeu, el proper dissabte
15 de febrer
cuina local i música a
Llançà
!
Més informació:
Web
Visit Llançà
Programa
enllaç pdf
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Tapes, vi i cervesa a l'Street Food Summer
Foto:
Cedida
Els 10 'xiringuitos' empordanesos que has de conèixer
Foto:
Lluís Tudela
Música
El disc ‘Ésser viu’ de Jordi Serradell cançó per cançó
Foto:
Adrià Cortadellas
Les vides del camí de ronda
Foto:
Xose Casal
Creativitat i talent, protagonistes del V Festival Mirades
Foto:
cedida
L'Empordà a la vitrina
Inicieu sessió
o
registreu-vos
per a enviar comentaris