Foto: 

Cedida
Un concert de la passada edició del Festival ÍTACA a Pals.

Nit màgica al ritme de Blaumut al pati de Ca la Pruna de Pals

El grup oferirà un concert aquest dissabte a les 22h en el marc del Festival Ítaca
Surtdecasa Empordà
,
03/06/2018
Música
Les nits a la fresca, amb música i molt bon rollo arriben a l’Empordà, i en aquesta ocasió Pals serà un dels racons on millor encetar aquesta època estival. El grup català Blaumut, dins del Festival ÍTACA, escull el pati de Ca la Bruna de Pals per portar-hi, aquest dissabte, els seus temes més frescos i animats. Un espai per respirar, tancar i els ulls i fer realitat el somni de tota persona: les nits màgiques d’estiu ja són aquí!

Blaumut, un dels grups més originals i amb més reconeixement del panorama musical català dels últims temps, arriba al Festival ÍTACA, Cultura i Acció amb el seu tercer disc, Equilibri i telonejat pel cantautor gironí David Mauricio. El grup ha aconseguit crear un univers musical propi ple d’optimisme, tranquil·litat i alegria, i amb aquest últim treball s’ha endinsat en sonoritats més contundents i en lletres encara més emotives i imaginatives.

Durant el directe, la banda adaptarà el seu repertori a l’espai, fent navegar els seus arranjaments entre estils tan diversos com el pop-rock, la música simfònica, el folk i la música electrònica. Blaumut farà vibrar al pati de Ca la Pruna de Pals, nou escenari del festival, que substitueix la plaça del Padró de la mateixa població.

Una nit que obrirà David Mauriciocom a teloner, per presentar el seu disc de debut Ocells perduts. El pop d'autor s'omple de sonoritats acústiques en un treball on conviuen la base d'una banda de pop rock, amb els colors  més "folkies" de la mandolina, el violí o el banjo. El jove cantautor presentarà dotze cançons nascudes de la veritat d'un mateix, de la contradicció i de la convicció, de la petita metamorfosi del dia a dia. En aquesta ocasió es podran gaudir en versió duet amb l’acompanyament del violinista Apel·les Carod.

Més informació: 

Festival ÍTACA
Del 17 de maig al 8 de juliol
Venda d'entrades a la web

A

També et pot interessar