Arnau Margenet
,
18/07/2018
Música

La Jonquera trenca el silenci amb el 1er Potenzia Fest

Un festival de música alternativa impulsat per la Joventut Albera Canyera

Foto: 

Cedida
El jovent de La Jonquera ha donat el cop de puny sobre la taula. Diuen que a la vila fronterera fa temps que no s’hi sent fressa de gresca, però el JAC (Joventut Albera Canyera), una associació de joves que semblava haver caigut en l’oblit, ha revifat per posar-hi remei. La fòrmula arriba en format festival de música alternativa i sota el nom de Potenzia Fest.

Punk, rock, heavy i trash són els ingredients que condimentaran el Potenzia Fest, un petit festival que neix de la voluntat i l’esforç d’una colla de joves amb ganes de dinamitzar la vida juvenil de La Jonquera. L’Ajuntament ha acollit de bona gana la idea, que es farà realitat aquest dissabte 21 de juliol a la zona esportiva de La Jonquera.

El cartell té un marcat component provincial, un símptoma de que l’organització vol posar en valor el talent musical del territori. Un total de set grups de trajectòria contrastada a la contrada: Expectativa Zero desde Olot; No Holds Barred de Girona; A.D.N Amics del Diner Negre, d'Ullà; Espektros del Kaos, de Sant Feliu de Guíxols; La banda de L'Agonia, des de L'Escala; i per últim, els dos grups locals, Potencia Tóxica i Malversación.
 Una aposta que recorda a l’escena musical que fa uns anys –no fa tants– colpia les nits de l’Empordà i província a ritme de punk-rock i doble-bombo. El 1er Potenzia Fest arriba per recuperar aquesta essència. I per molts anys!

També et pot interessar