Foto: 

Cedida

Tornen els vespres musicals a Vilafant

La vila alt-empordanesa reprèn la seva agenda cultural amb la celebració del 20è Vespres Musicals de Vilafant
Arnau Margenet
,
26/06/2020
Música
No sabem quant temps passarà fins que tot torni a estar al seu lloc original, però després d’uns mesos de males notícies i d’incerteses, i ara que sembla obrir-se una petita escletxa de llum, reclamem el dret a gaudir una estoneta. Tenim coses per celebrar, i una d’elles és que, mica en mica, tornen a treure el nas algunes de les cites estivals que mai falten a l’Empordà. Una d’elles són els Vespres Musicals de Vilafant, que aquest estiu suma dues dècades de vida i ho fa amb un cicle de tres concerts de primer nivell. Els repassem!

Cris Juanico (divendres 10 de juliol)
El cantautor menorquí torna a trepitjar la sorra amb un disc al sarró titulat 'Viu' i amb un espectacle anomenat 'SALPOLS', un viatge retrospectiu a través del qual podrem rememorar temes de la seva etapa amb Ja T’ho Diré. Un repertori inspirat en la SAL (mar) i la POLS (terra) amb relació a la Menorca més salvatge que l'ha vist créixer. Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fermesa i la delicadesa, i amb el seu estil folk-rock per bandera, Cris Juanico arriba a Vilafant en el seu millor moment. 

 

Paula Valls (divendres 17 de juliol)
A aquestes alçades, la veu de Paula Valls és ben coneguda per tothom. Amb poc més de 20 anys, la jove cantant de Manlleu s’ha guanyat un espai en l’olimp del jazz vocal amb un projecte que no deixa d'atresorar elogis i bones crítiques. 'I Am' es una simbiosi de jazz, blues i folk que no deixa indiferent i que respira honestedat i talent. Un concert intimista i despullat on els silencis també parlen.

 

Roger Mas (divendres 24 de juliol)
Roger Mas
s’ha convertit en una autèntica institució de la cançó catalana. El seu univers poètic i un talent indiscutible per a la composició el situen en un dels grans referents de la música d’autor del país. El cantautor solsoní aterra a l’Empordà amb un recull selecte del seu cançoner i un conjunt de poemes cantats i recitats, inclosos en el seu darrer treball 'Parnàs'. Un concert que apunta maneres i que posarà la cirera a la 20a edició dels Vespres Musicals de Vilafant.

 

Més informació: 

Consulta tota la programació aquí!

A

També et pot interessar