AGENDA
Arts
Olot Fotografia, XIII Biennal,
2018
Del 27 de juliol al 25 d'agost
  • Olot i Castellfollit de la Roca
Diversos espais

XIII Biennal Olot Fotografia

Tretzena edició de la Biennal de Fotografia d'Olot, una mostra on artistes de llarg recorregut i fotògrafs emergents de la geografia catalana i també d’Espanya, Alemanya, Regne Unit, França i Argentina, presentaran els seus treballs de fotografia creativa, amb la voluntat de donar una visió diferent i sorprendre a l’espectador.

Al voltant de 50 exposicions conformen la programació de la tretzena edició, de les quals 38 estan repartides en diferents espais del centre d’Olot i una desena a Castellfollit de la Roca.

Artistes: Pep Busquet, Jordi Comas, Daffke Hollstein, Sadurní Brunet, Lino Bielsa, Guillem Vidal, Sandra Verdugo, Lorenzo Duran, Dorothee Elfring, Xosé Casal, Diego Moreno, Frank Tophoven, Ramon Cornadó, Màrius Gómez, Júlia Muñoz, Charo Corrales, Anna Jordana, Beatriz Pacheco, Manuel Alcaide, Miriam Correa, R.S.V.P., Miquel Solanellas, Francesc Mas, Alejandra Morales, Eduard Masdeu, Ro Puebla, Roberto Silvestrini, Joel Joan Busquets, Josep Guiolà, Agustí Fernández, Helene Nardi, Raquel Molina, Oscar Fillola, Adirane Azkuenaga, Max Vador, Ramsés Rodríguez, Santi Iglesias, Regis Ballester, Carles Sitjar, Ramon Giner, Javier de Reparaz, Joan Forteza, Jose Palomares, Helena Aguilar, Katerina Buil, Enric Curto. 

Durant la Biennal també es faran diverses xerrades i activitats, i es donarà a conèixer el guanyador de la Beca Olot Fotografia.
Una novetat d’enguany és que els finalistes de la Beca presentaran els seus treballs davant del públic. El treball guanyador es podrà veure en la XIV edició d’Olot Fotografia.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Olot Fotografia

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició de pintures de Pedro M. Calavia
Del 10 al 31 de desembre
Tarragona
Del 7 de desembre al 5 de gener
El Vendrell
7 Onades, Vanesa Zaro
Del 4 al 17 de març
Girona
40è aniversari del CERAP, Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar
Dissabte 15 de desembre, 19h
Riudoms
Guinovart a cavallers
De l'11 de desembre al 27 de gener
Lleida
Casapellllum
Del 27 d'octubre al 14 de gener
Girona
Exposició ‘Art en petit format’
Del 12 de desembre al 8 de gener
Reus
Exposició 'Portades de Tintín'
Del 26 de novembre al 21 de desembre
Tarragona