AGENDA
Arts
Olot Fotografia, XIII Biennal,
2018
Del 27 de juliol al 25 d'agost
  • Olot i Castellfollit de la Roca
Diversos espais

XIII Biennal Olot Fotografia

Tretzena edició de la Biennal de Fotografia d'Olot, una mostra on artistes de llarg recorregut i fotògrafs emergents de la geografia catalana i també d’Espanya, Alemanya, Regne Unit, França i Argentina, presentaran els seus treballs de fotografia creativa, amb la voluntat de donar una visió diferent i sorprendre a l’espectador.

Al voltant de 50 exposicions conformen la programació de la tretzena edició, de les quals 38 estan repartides en diferents espais del centre d’Olot i una desena a Castellfollit de la Roca.

Artistes: Pep Busquet, Jordi Comas, Daffke Hollstein, Sadurní Brunet, Lino Bielsa, Guillem Vidal, Sandra Verdugo, Lorenzo Duran, Dorothee Elfring, Xosé Casal, Diego Moreno, Frank Tophoven, Ramon Cornadó, Màrius Gómez, Júlia Muñoz, Charo Corrales, Anna Jordana, Beatriz Pacheco, Manuel Alcaide, Miriam Correa, R.S.V.P., Miquel Solanellas, Francesc Mas, Alejandra Morales, Eduard Masdeu, Ro Puebla, Roberto Silvestrini, Joel Joan Busquets, Josep Guiolà, Agustí Fernández, Helene Nardi, Raquel Molina, Oscar Fillola, Adirane Azkuenaga, Max Vador, Ramsés Rodríguez, Santi Iglesias, Regis Ballester, Carles Sitjar, Ramon Giner, Javier de Reparaz, Joan Forteza, Jose Palomares, Helena Aguilar, Katerina Buil, Enric Curto. 

Durant la Biennal també es faran diverses xerrades i activitats, i es donarà a conèixer el guanyador de la Beca Olot Fotografia.
Una novetat d’enguany és que els finalistes de la Beca presentaran els seus treballs davant del públic. El treball guanyador es podrà veure en la XIV edició d’Olot Fotografia.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Olot Fotografia

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició ‘Memoràndum dels oblits’ d'Eva Agasa i Roc Blackblock
Del 22 de febrer al 24 de març
Tarragona
Exposició 'Cualladó essencial'
Del 8 de març al 30 de juny
Barcelona
Club de lectura feminista, La tribu
Penúltim divendres de cada mes
Girona
Exposició ‘Ossos’
Del 12 de gener al 7 d’abril
Banyoles
Exposició 'Pep Escoda. Retrats' - Tarragona 2018-2019
Del 20 de desembre al 28 de febrer
Tarragona