Cremallera de Núria
Cremallera de Núria
Plaça de l'Estació, 3
17534 - Ribes de Freser
  • 972 732 020
  • valldenuria@valldenuria.cat
Cremallera de Núria
La seva història

Des de fa 91 anys, el Tren Cremallera és l'únic mitjà de transport per accedir a Vall de Núria, estació d'esquí i muntanya situada a 2.000 m d'altitud, dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs.

Els viatgers que pugen al tren viuen un nou món de sensacions, gaudint de la bellesa i l'espectacularitat del paisatge. Amb un caràcter singular, el Tren Cremallera de Núria realitza una travessia de 12,5 km superant un desnivell de 1.000 metres en tan sols 40 minuts.

Durant el seu recorregut passa per 4 estacions: Ribes-Enllaç, Ribes-Vila, l'estació de Queralbs i Núria que, a 1.964 metres d'altitud, representa el final d'un espectacular trajecte i el principi d'una gran experiència de contacte amb la vall.

> Més informació aquí (enllaç)

Audioguia la Vall de Núria
Audioguia gratuïta per conèixer la Vall de Núria a través del telèfon mòbil

Vall de Núria ha desenvolupat aquesta audioguia gratuïta per a tots els visitants i per a totes les persones que tinguin interès a descobrir més sobre aquesta vall màgica.

L’app pot ser utilitzada durant el trajecte en cremallera i per la vall, a més es pot escoltar sense connexió o des de casa.

És una experiència exclusiva que augmenta l'experiència del visitant i li dona nova informació. Es recomana descarregar l’app en mode "offline" i instal·lar-la al dispositiu abans d'iniciar el viatge així com utilitzar auriculars per no molestar la resta dels viatgers.

> Podeu trobar més informació i descarregar l’app aquí.

Més informació

El Cremallera de Núria és el transport de la Vall de Ribes per excel·lència i l'únic mitjà per accedir a l'estació de muntanya de Vall de Núria. Circula diàriament de manera ininterrompuda durant tot l'any.

El trajecte en cremallera és una experiència única on, des del primer moment, ja es viu tot un món de sensacions ja que des del tren es gaudeix de la bellesa i l'espectacularitat d'un paisatge i d'un entorn natural únic.

Horaris

Els horaris del Cremallera depenen de la temporada de l'any en què es viatja.
> Consulta horaris aquí (enllaç)

Entrada

Consulta preus aquí (enllaç)