Espectacles
,
2021
Divendres 22 de gener, 19:30h
Teatre Principal d'Olot
Olot

Teatre 'The Mountain'

Espectacle 'The Mountain' a càrrec de la Agrupación Señor Serrano, un espectacle sobre les fake news (notícies falses) i una reflexió sobre el que és la veritat.

A l'escenari, actors, performers i un set de miniatures, objectes i fotografies que els artistes van manipulant i projectant en una pantalla per crear el relat. Una proposta radical en el fons i en la forma que ens farà plantejar moltes preguntes.

Sinopsi: 

Hi ha una imatge àmpliament difosa que recorre la història de les idees: escalar una muntanya, superar totes les dificultats per arribar al seu cim i, un cop allà, poder veure el món "tal com és".

Observar la veritat i no només ombres o reflexos. És una bella imatge, en efecte. Però realment és així? Sovint, mirant des del cim cap avall, no es veuen més que núvols i boira cobrint-ho tot o un paisatge que canvia depenent de l’hora del dia o del temps.

Com és, doncs, aquest món? Com és aquesta veritat? Existeix la veritat? És aquesta un cim que cal coronar i prou, o més aviat és un sender fred i inhòspit que cal escalar contínuament?

Preu: 

22€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació: Agrupación Sr. Serrano
Dramatúrgia i direcció: Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance: Anna Pérez Moya, Àlex Serrano, Pau Palacios i David Muñiz
Música: Nico Roig
Videoprogramació: David Muñiz
Videocreació: Jordi Soler Quintana
Espai escènic i maquetes: Lola Belles i Àlex Serrano
Vestuari: Lola Belles
Disseny de llums: Cube.bz
Màscara digital: Román Torre

Més informació: 

  • imatge de control 1per1