Música
,
2021
Dissabte 25 de setembre, 20h
Sala El Torín
Olot

Concert d'Elisabet Franch i Albert Guinovart

Concert d'Elisabet Franch i Albert Guinovart, on presentaran 'Franch plays Franck', un disc que van gravar junts a Viena i que inclou peces de Cesar Franck, Camille Saint-Saëns i Edvard Grieg amb un repertori clàssic de flauta amb forta presència de peces de Cesar Franck (d’aquí el joc de paraules del títol Franch plays Franck).

El disc reflecteix l’inici d’una nova etapa de la flautista, marcada per la maduresa i per una gran personalitat musical, després de cinc anys que han representat un creixement i una esplendor a la seva carrera. El debut al Carnegie Hall de Nova York o els quatre anys de solista a la Xina, entre moltes d’altres actuacions de rellevància internacional, així ho demostren.

La presència, la musicalitat i la tècnica del gran pianista Albert Guinovart afegeixen encara més maduresa, sensibilitat i nivell a aquesta formació, i posen en evidència la gran entesa musical, interpretativa i tècnica entre els dos músics, que ens proposen un programa molt intens i alhora molt delicat, en què la conjunció dels dos intèrprets és la clau.

Preu: 

 

6€ anticipada | 8€ taquilla
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Elisabet Franch: flauta travessera
Albert Guinovart: piano

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1