Espectacles
,
2021
Dissabte 21 d'agost, 20h
Plaça del Soler
Sant Feliu de Pallerols

Espectacle 'Nàufrags'

En el marc del festival Pesca l'Estiu, espectacle de clown 'Nàufrags' a càrrec de la companyia La Industrial Teatrera, que ofereixen uan visió naïf sobre el viatge de dos persones refugiades. Un espectacle que no té text: parlen els gests, les mirades, els somriures. Un espectacle per a tots els públics, on els petits estan convidats a venir acompanyats dels grans i els grans dels petits

Durada: 60 minuts

Sinopsi: 

Nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen… Que comparteixen amb altres nàufrags. Una trobada amb el públic, un intercanvi.

Nàufrags plens de tendresa i innocència, van transformant qualsevol situació que se'ls presenta, des de la imaginació, l'humor, l'amor, els seus somnis..., i l'esperança... Per seguir cap endavant.

Porten, com únic equipatge, una motxilla amb ampolles plenes de missatges, del seu lloc d'origen, de les seves arrels, d’altres nàufrags. Dos nàufrags carregats d'esperança, aquesta esperança que bufa com el vent i els transporta a un lloc millor on quedar-se, i començar una nova vida, en un nou indret on potser arrelar-se. Un espectacle insinuat sobre la capacitat de l'ésser humà per tornar sempre a començar.

Preu: 

Taquilla inversa.

Fitxa tècnica: 

Direcció: Jordi Purtí i Mamen Olías
Clowns: Jaume Navarro i Mamen Olías o Cristina Soler
Vestuari: Rosa Soler
Il.luminació: Aleix Ramisa
Escenografía: Jordà Ferrer (Antigua y Barbuda), Xesca Salvà, Elisenda Siles i Mariona Signes 

Organitza: 

Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1