Arts
,
2021
Del 25 de setembre al 28 de novembre
Casa de la Paraula
Santa Coloma de Farners

Exposició 'Palau Ferré i Martí-Sabé. Diàleg escultòric'

Emmarcada en l'Any Palau Ferré, que commemora els 100 anys del naixement del pintor, escultor i ceramista Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921- 2000), exposició 'Palau Ferré i Martí-Sabé. Diàleg escultòric', una mostra que descobreix una faceta poc coneguda d'un dels artistes més singulars de l'art català del segle XX, a partir de l'amistat que Palau Ferré va tenir amb l'escultor Martí-Sabé (Santa Coloma de Farners, 1915-2006).

Horari: 

De dilluns a divendres: de 9 a 13h
De dimecres a dissabte: de 17 a 20h
Dissabtes i diumenges: de 9:30 a 13:30h

Inauguració: 

Dissabte 25 de setembre, a les 12h

Sinopsi: 

Palau Ferré va ser un artista multidisciplinari molt influït per la Barcelona dels Salons d'Octubre i pels anys viscuts a París, a cavall de la dècada dels cinquanta i la dels seixanta. Si avui és sobretot conegut per la seva pintura, l'artista també va tenir un vessant escultòric destacat.

Palau Ferré contragué, a la Barcelona dels anys cinquanta, bona amistat amb l'escultor Martí Sabé (Santa Coloma de Farners, 1915-2006), la qual cosa el portà diverses vegades a la capital de la Selva. Formaven part de la mateixa generació i tots dos coincidiren a la capital catalana.

D'aquesta manera, i a través d'un diàleg escultòric amb el seu amic i també escultor Josep Martí-Sabé (Santa Coloma de Farners, 1915- 2006), aquesta serà l'exposició del centenari de Palau Ferré dedicada a l'escultura i que complementarà el conjunt de 20 exposicions i 100 actes territorials que s'estan duent a terme en aquesta commemoració oficial de la Generalitat de Catalunya. Redescobrim les escultures de Palau Ferré a Santa Coloma de Farners.

Preu: 

Entrada lliure

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1