Arts
,
2021
Del 30 de setembre al 3 d'octubre
La Carbonera
Olot

Instal·lació 'Prospective Actions (Catalunya 2004-2018)'

Diverses activitats culturals recordaran el referèndum de l'1 d'octubre, quatre anys després de la seva celebració. 'Prospective Actions (Catalunya 2004-2018)' es tracta d'una instal·lació multimèdia participativa realitzada per Laura Clos, Pau Masaló, Xesca Salvà i Marc Villanueva Mir.

Els i les visitants quan entrin es trobaran una taula presentada com una gran maqueta, a l'estil de les grans sales d'estratègies de guerra. Els participants reviuran el desallotjament de la catedral, l'encerclament del Parlament, el desallotjament del Banc Expropiat, les càrregues policials del referèndum de l'1 d'octubre o el cas de la Manada.

Els i les espectadores poden moure's lliurement pel seu voltant i asseure's a qualssevol de les vuit posicions, on poden posar-se uns auriculars i escoltar instruccions auditives i paisatges sonors.

Fitxes de joc i objectes constitueixen els materials amb què el públic pot desplegar i variar les estratègies proposades sobre la taula. A cada zona s'hi està menys de vuit minuts i els visitants poden provar-les totes, o unes quantes, amb una durada total d'una mitja hora.

Aquesta instal·lació va rebre el Best Exhibition Award in the Exhibition of Countries and Regions a la Quadriennal de Praga del 2019.

Horari: 

De dijous a dissabte: de 18 a 20h
Diumenge: de 17 a 19h

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Concepte i disseny: Laura Clos, Pau Masaló, Xesca Salvà i Marc Villanueva Mir
Comissariat: Bibiana Puigdefàbregas i Marta Rafa
Escenògrafes convidades: Anna Alcubierre, Paco Azorín, Cube.bz, Sílvia Delagneau, Max Glaenzel i Eugenio Szwarcer
Construcció: Jorba-Miró, Estudi Taller d'Escenografia
Disseny electrònic: Carlos Franke
Disseny de so: Gerard Valverde
Vídeo: Alfonso Ferri
Amb la col·laboració de FaberLlull i Òmnium Cultural Garrotxa

Més informació: