Espectacles
,
2021
Dissabte 25 de setembre, 19h
Centre Cultural els Catòlics
Olot

Teatre 'Impasse sense eixida'

En el marc de la Mostra Nacional de Teatre Amateur Itinera, que pren enguany un format itinerant i volta per diverses ciutats de Catalunya, teatre 'Impasse sense eixida' a càrrec del grup Coverol de Les Franqueses del Vallès.

Sinopsi: 

Què passa si cites tot un seguit de persones diverses en un espai tancat? El comportament és la forma de procedir que tenen les persones davant els diferents estímuls que reben i en relació a l'entorn en el qual es desenvolupen.

Les intèrprets es trobaran, es coneixeran durant uns minuts tot allò que pot significar la vida. Un ràpid recorregut des de la infantesa fins el que coneixem com l'edat adulta, on els obstacles, la incertesa, les ganes de fer i de desfer predominen. Lluitaran contra tot i tothom, combatent les adversitats que s'hagin de trobar, gaudint des dels moments més màgics que han de viure, fins els més foscos.

Diuen que la gent es comporta diferent quan estan en soledat, quan ningú els mira, a quan estan sent observats. Un espectacle sentit, ple de veritat i de vida.

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Centre Cultural els Catòlics

Més informació: