Espectacles
,
2022
Diumenge 20 de febrer, 18h
Centre Cultural els Catòlics
Olot

Espectacle 'Garrí al forn amb compota de reineta'

Espectacle 'Garrí al forn amb compota de reineta' a càrrec del Mirall Teatre, un muntatge amb el que fan la seva primera incursió en el món del cabaret.

Una nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor…), es fa ressò dels temps que vivim, especialment pel que fa a la reivindicació d’un respecte i d’una igualtat veritables entre gèneres i opcions sexuals. 

Amb aquest espectacle El Mirall es vol afegir a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i també contra els estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables. 

'Garrí al forn amb compota de reineta' és fruit d’un treball col·lectiu que ha arribat a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, ballarí, coreògraf i director). Ell va ser l’encarregat de dur a terme un taller per introduir la companyia en el cabaret i els ha seguit guiant durant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.

Preu: 

10€ | Comrpar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: El Mirall amb Roberto G. Alonso
Intèrprets: Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez i Albert Torras
Direcció: El Mirall

Organitza: 

Els Catòlics

Més informació: 

  • imatge de control 1per1