Arts
,
2022
Del 27 de novembre al 30 de gener
Casa de la Paraula
Santa Coloma de Farners

Exposició 'Surfing Europe'

Exposició 'Surfing Europe' de Quim Domene, que presenta una sèrie de pintures realitzada de març a octubre de 2020, aproximadament, durant el període d'estricte confinament i en setmanes posteriors, quan encara hi havia restriccions que afectaven especialment la vida social i la mobilitat.

En la solitud del seu taller de La Canya, a la Garrotxa, espai que ell anomena la Fàbrica del Riu, va concebre aquesta col·lecció de 50 pintures, repensant el seu treball a un ritme molt més pausat del que sol ser habitual. Tota la sèrie ha estat elaborada amb diferents materials, alguns ja habituals en el treball de l'artista i d'altres fruit d'una recerca meditada que aquells moments de temps suspès i de silenci afavorien. 

'Surfing Europe' és una reflexió sobre alguns dels fets més importants que s'esdevenen al nostre continent, com a fruit de males polítiques, de la desigualtat social, de la cobdícia i de l'egoisme envers les classes més febles, una praxis que ens ha portat a la desunió, l'ascens de grups d'extrema dreta i sobretot a una crisi que afecta especialment les poblacions desplaçades per la guerra, la persecució política o simplement per la gana.

Horari: 

Dilluns, dimecres, dijous i divendres: de 9 a 13h i de 16 a 19h 
Dissabte: de  9:30 a 13:30 h i de 17 a 20h
Diumenge: de 9:30 a 13:30h
Dimarts: tancat

Inauguració: 

Dissabte 27 de novembre, 12h

Preu: 

Entrada lliure

  • imatge de control 1per1