Família
,
2022
Dissabte 30 de juliol
La Parada del Jonquer
Les Planes d'Hostoles

Harmonia, Festival Familiar en la Diversitat

Primera edició de l'Harmonia, Festival Familiar en la Diversitat, un festival familiar, solidari i inclusiu dirigit a famílies de tota mena i amb una proposta d'oci que inclou circ, tallers i jocs i els concerts de grups com Els Catarres, Suu o Buhos, entre altres. 

Un festival que neix del projecte Inclow-Me, amb l'objectiu de facilitar el lleure als infants amb diversitat funcional i en situació econòmica desfavorida, així com a les seves famílies, sent conscients que aquestes circumstàncies els fan vulnerables i els exclou socialment.

L'Harmonia és un festival dissenyat per a famílies de tota mena; tradicionals, nombroses, monoparentals, homoparentals, lesboparentals, extenses, nuclears, reconstituïdes, d'acollida, adoptives... totes són benvingudes. Un festival familiar, on tothom és igual i on es comparteix el joc, la música, el circ, l'oci i el lleure. 

I és que la participació en una activitat de lleure inclusiva fomenta en tots els assistents valors com l'acceptació i la interdependència i ajuda a prendre consciència que la diversitat, la convivència, la interacció i l'aprenentatge mutu és quelcom que beneficia a tota la comunitat.

Preu: 

 

30€ general | 20€ de 13 a 17 anys | 15€ de 6 a 12 anys | Gratuït de 0 a 5 anys
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1