Menjar i beure
,
2022
Del 8 al 30 d'octubre
Diversos espais
Quart

Jornades 'Terra i Gastronomia'

2a edició de les jornades 'Terra i Gastronomia', que uneixen terrissa i gastronomia, que torna a englobar el cicle gastronòmic per restaurants i establiments de cuina de Quart, el Dia de l'Oller Josep Mestres, i 'Quart, Artesania de la Terra'.

El cicle gastronòmic per a restaurants i establiments de cuina de Quart comptarà amb un total de nou establiments de restauració del municipi que oferiran la seva adaptació del Plat Terrisser 2022: la cassola bosquetana.

El Dia de l'Oller Josep Mestres és l'acte més rellevant, dedicat a destacar l'ofici d'oller i al record del mestre terrissaire Josep Mestres, el qual va dedicar la seva trajectòria vital a impulsar i promocionar aquest ofici tradicional i artesanal. En aquest dia, es duran a terme diverses activitats que volen apropar el món de la cuina en terrissa i l'ofici d'oller a persones de totes les edats.

Finalment, es tornaran a dur a terme les activitats de 'Quart, Artesania de la terra', que durant tres dissabtes consecutius es realitzaran aquestes sessions en les quals es donaran a conèixer la terrissa negra de Quart a través de la visita a l’obrador de can Bonadona i la visita guiada al Museu de la Terrissa de Quart. A més, al finalitzar es realitzarà un petit tast del Plat Terrisser 2022.

> Establiments participants: Restaurant Can Mascort | Restaurant Cal Ferrer | Bar Màlaga |Restaurant Arrels | Restaurant Nou Quart | Bar-restaurant La Bòbila (Local Social) | Bar-restaurant Ca l'Àngel | Bar-restaurant l'Atuell | Quart Plat

> Consulta'n els detalls aquí (enllaç)

Programa: 

Del 8 al 30 d'octubre:
Cicle gastronòmic per a restaurants i establiments de cuina de Quart

Dissabte 22 d'octubre:
Dia de l'Oller Josep Mestres (inscripcions aquí - enllaç)

Finals de novembre i inicis de desembre:
Quart, Artesania de la terra

Organitza: 

Ajuntament de Quart

Col·labora: 

Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

Més informació: