Jump to navigation
Divendres 29 de març
Dissabte 30 de març, 11h
Dissabte 30 de març
Diumenge 31 de març
Diumenge 31 de març, 12:30h
Dilluns 1 d'abril, 12h
Dilluns 1 d'abril
Del 17 de febrer al 4 de maig
En el marc de les jornades 'Terra i Gastronomia', nova edició de Quart, artesania de la terra. Durant 3 dissabtes gairebé consecutius es realitzarà aquesta activitat on els i les assistents podran visitar l'obrador de can Bonadona, únic del municipi on es crea la ceràmica negra; conèixer el Museu de la Terrissa de Quart, amb un terrisser com a guia; i tastar el Plat Terrisser 2022: la cassola bosquetana.
Punt de trobada: Museu de la Terrissa de Quart
12€ general | 6€ infants de més de 6 anys | Gratuït menors de 6 anys
Cal fer inscripcions aquí: - Enllaç 26 de novembre - Enllaç 3 de desembre - Enllaç 17 de desembre
Web Consorsi de les Gavarres Web Museu de la Terrissa de Quart