Jump to navigation
Dissabte 30 de novembre
De l'1 al 30 de novembre
Del 22 de novembre a l'1 de desembre
Dies 30 de novembre i 1 de desembre
Dies 6 i 7 de desembre
En el marc de les jornades 'Terra i Gastronomia', nova edició de Quart, artesania de la terra. Durant 3 dissabtes gairebé consecutius es realitzarà aquesta activitat on els i les assistents podran visitar l'obrador de can Bonadona, únic del municipi on es crea la ceràmica negra; conèixer el Museu de la Terrissa de Quart, amb un terrisser com a guia; i tastar el Plat Terrisser 2022: la cassola bosquetana.
Punt de trobada: Museu de la Terrissa de Quart
12€ general | 6€ infants de més de 6 anys | Gratuït menors de 6 anys
Cal fer inscripcions aquí: - Enllaç 26 de novembre - Enllaç 3 de desembre - Enllaç 17 de desembre
Web Consorsi de les Gavarres Web Museu de la Terrissa de Quart