Espectacles
,
2023

C.A.M.E.S. Audiovisita interactiva a les entranyes del Teatre

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, el 27 de març, espectacle sonor 'C.A.M.E.S. Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials' de la companyia Escarlata, que, ideat en forma d’audioguia, proposa una visita guiada teatralitzada per les entranyes dels deu teatres, un recorregut inèdit per espais poc o gens coneguts pels espectadors, com els camerinos, la taquilla, els magatzems, les sales d'assaig o l’escenari, tant davant com darrere les cortines.

Horari: 

Dies 27, 28 i 29 de març: 19h

Sinopsi: 

Reunir un grup de persones que no necessàriament es coneixen i fer-los descobrir un recorregut poc habitual per l’espectador. Els endinsarem en les entranyes de l’edifici (magatzem, camerinos, rere cortines…) i els farem conèixer rituals, anècdotes i curiositats del teatre i el seu univers. Compartiran experiències tot fent escenes col·lectives per acabar creant una petita peça fruit de la seva pròpia escriptura.

L’espectador i espectadora anirà descobrint de manera progressiva que forma part d’una companyia d’espectacles juntament amb tots els altres participants.

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea i guió: Laura Tajada i Escarlata
Veu 1 – Maria Presència: Bet Miralta
Veu 2 – Josep Labsència: Jordi Aspa
Univers sonor i veu 3: Joana Gomila

Organitza: 

Ajuntament d'Olot

Més informació: 

  • imatge de control 1per1