Espectacles
,
2023

Espectacle 'Hit me if I'm pretty'

Espectacle 'Hit me if I'm pretty', de Juana Dolores. Un assaig crític i escènic feminista sobre la sobirania de l'objecte de desig en un context sentimental, eròtic, sexual o comercial, sovint, sempre, violent o violentat.

Sinopsi: 

Infantilitzar o menysprear l'imaginari femení anul·la la seva dimensió artística, filosòfica, política, autònoma i legítima, universal, no destinada a la deconstrucció sinó a la conservació i la modernització, natural, per altra banda, del curs de la història de l'art i de la vida. 

La feminitat és un territori més de la nostra història i de la nostra cultura popular que abasta les contradiccions de l'objecte de desig que és subjecte (feminista) sexualitzat, erotitzat i sentimentalitzat per un altre o una estructura, i que quan es rebel·la pot exigir renunciar a ser objecte sense mai aconseguir-ho o, per contra, defensar-se com a objecte i convertir l'altre en semblant. 

Renunciar a la feminitat i a la seva complexitat intel·lectual i sensual, contradictòria com totes les sensibilitats, és regalar-li al neoliberalisme patriarcal la tradició de la nostra pròpia imatge i del nostre propi ideal, la possibilitat de crear pensament crític entorn del nostre llegat femení des d'una perspectiva sobiranament feminista.

Preu: 

10€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Juana Dolores
Acompanyament artístic i tècnic: Semolina Tomic
Cap de producció: Elisabeth Ruiz
Audiovisuals: Amanda G. Eleuterio (Mordisco Estudio) i Juana Dolores
Disseny tècnic audiovisual: Martin Elena
Escenografia: Kike Blanco i Juana Dolores
Construcció de l'escenogràfica: Jose Ignacio Noro
Vestuari: Juana Dolores
Música: ETM, Feral Sound Studio

Més informació: 

  • imatge de control 1per1