Menjar i beure
,
2023

Taller d’elaboració de ratafia

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Potser estàs buscant:

Et proposem:

La Primavera del Cava, AE Cava, 2025

Foto: 

Cedida
Cellers de l'Alt Penedès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà

La Primavera del Cava

Del 9 al 31 de maig

Taller d’elaboració de ratafia per gaudir d'una bona estona en grup seguint la tradició ratafiaire, dinar al restaurant El Rebost de Can Moragues (opcional) i emportant-vos la ratafia a punt per macerar a sol i serena a casa vostra.

Horari: 

Matí de 10 a 12:30h | Tarda de 16 a 18:30h

Preu: 

 

50€ | Apunta't aquí (enllaç)
*Inclou la participació d'una persona al taller, 2L d'aiguardent de 40%vol i tots els ingredients necessaris per a macerar.

Organitza: 

La Sobirana Cooperativa, Confraria de la Ratafia i Fundació Emys (Can Moragues)

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1