Taller d’elaboració de ratafia, La Sobirana Cooperativa

Taller d’elaboració de ratafia per gaudir d'una bona estona en grup seguint la tradició ratafiaire, dinar al restaurant El Rebost de Can Moragues (opcional) i emportant-vos la ratafia a punt per macerar a sol i serena a casa vostra.
Matí de 10 a 12:30h | Tarda de 16 a 18:30h
50€ | Apunta't aquí (enllaç)
*Inclou la participació d'una persona al taller, 2L d'aiguardent de 40%vol i tots els ingredients necessaris per a macerar.
La Sobirana Cooperativa, Confraria de la Ratafia i Fundació Emys (Can Moragues)
Web La Sobirana Cooperativa
Facebook La Sobirana Cooperativa
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.