Espectacles
,
2024

Teatre ‘Le congrès ne marche pas’

Teatre ‘Le congrès ne marche pas’ a càrrec de la companyia La Calòrica, una comèdia grandiosa, frívola i rabiosament política. Una peça sobre el Congrés de Viena, la fi de l’Antic Règim i la nostra societat capitalista que se celebra a si mateixa a la vora del col·lapse.

Edat recomanada: majors de 14 anys.

Espectacle en francès sobretitulat en català.

Durada: 105 minuts

Sinopsi: 

El ministre Meternich sap que les revolucions han d'aturar-se abans que no comencin. Per això ha convidat els mandataris de Rússia, Anglaterra i Prússia a passar uns dies a Viena. Poc s'imagina que la celebració del congrés atraurà la curiositat de tots el governs del món i que el que havia de ser una reunió senzilla es convertirà en la festa del segle. 

No és fàcil separar les negociacions territorials dels conflictes amorosos, els debats ideològics de les simples lluites d'ego... Costa saber quan estem celebrant i quan estem fent feina.

Mentrestant, el retorn d'un antic enemic ens fa pensar, per un instant, que potser les coses podrien ser d'una altra manera.

Preu: 

De 7 a 25€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia: Joan Yago
Direcció: Israel Solà
Intèrprets: Roser Batalla, Joan Esteve, Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Tamara Ndong, Marc Rius, Carles Roig i Júlia Truyol
Veu en off: Pau Masaló i Corentine Sauvetre

Organitza: 

Ajuntament d'Olot

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1