Territori Cultura

La italiana Viviana i les seves cintes aèries

Foto: 

Nits de Circ
La italiana Viviana i les seves cintes aèries

Nits de Circ, sota els estels, aquest estiu a Roses i Besalú

L'espectacle, organitzat per Circus Art Foundation, es podrà veure a Besalú de l'11 al 14 d'agost i a Roses del 17 al 22 d'agost
Surtdecasa
,
02/08/2021
Espectacles
Nits de Circ transcorrerà en un circ complet, però sense sostre, on els artistes volaran, literalment, sota el firmament

Els Jardins del Molí a Besalú i la Ciutadella de Roses seran l’escenari del nou projecte de Circus Arts Foundation. Es tracta de Nits de Circ, una gala on hi haurà circ d’alta qualitat representada per 23 artistes de vuit nacionalitats.

L'espectacle servirà per commemorar els 10 anys de la fundació que presideix Genís Matabosch i oferirà un escenari únic: una carpa a l'aire lliure i sense lona que permetrà que els trapezistes volin "sota els estels". I és que Nits de Circ transcorrerà en un circ complet, però sense sostre i on els artistes volaran, literalment, sota el firmament. Matabosch ha assegurat que no ha estat un "repte senzill" però que fa anys que treballen en aquesta proposta "única".

En total es faran deu funcions, quatre a Besalú i sis a Roses. Per a l’ocasió ja s’han posat a la venda 9.300 entrades i l’aforament per a cada espectacle és de 930 persones, amb una ocupació del 70%.

 

White Gotik Quartet | Foto: Nits de Circ
Acròbates i trapezistes de l’àmbit internacional
Per la pista hi passaran alguns dels millors acròbates i trapezistes de l’àmbit internacional. Entre ells, l'artista Viviana amb el seu espectacle de cintes aèries, que ha ocupat espais destacats al Cirque Arlette Gruss de França o el Festival de Circ Nikulin de Moscou. La malabarista Selyne Bogino, d'Itàlia, oferirà les seves demostracions amb quatre cilindres i cinc pilotes, que li ha valgut el reconeixement a la millor antipodista actual.

També participaran altres artistes destacats com Arlette Gruss i el Bouglione de França, el Knie de Suïssa o el Krone d’Alemanya, entre d’altres. A més, la gala comptarà amb l’acompanyament en directe dels músics de la Paris Circus Orchestra.

La batllessa de Roses, Montse Mindan, ha dit que la proposta oferirà un "plus de qualitat" que és el que "tots estem buscant". "Incorporem un nou producte de qualitat que esperem que a nivell cultural i turístic també sigui reconegut", ha afegit.

Les entrades ja es poden adquirir en línia, per telèfon i presencialment -a la Ciutadella o a Circusland de Besalú- amb preus d'entre 14 i 44 euros.

Més informació: 

A

També et pot interessar