Foto: 

cedida

Els espectacles que no et pots perdre del Festival Claca

Arriba la cinquena edició del festival que se celebra cada any a Llançà
Paula Pairó
,
30/06/2016
Espectacles
Després de cinc anys al capdavant del festival més artístic de la població de Llançà, el Claca ja s'ha fet un espai entre les agendes dels ciutadans i cada any renova grans espectacles. Enguany, la fusió entre les noves apostes i les propostes innovadores és d'allò més interessant. Des de Surtdecasa Empordà us oferim aquells artistes que hi seran i que no et poden passar per alt!
1. 'Revolution', de la companyia I perquè no?
La primera companyia llançanenca aposta fort per la revolució personal. A través de la seva posada en escena, fan una crida a la pau, a la llibertat i a l'amor. I contra l'intolerància cap aquells que són marginats pel color de la seva pell, les seves creences religioses o per les seves preferències sexuals. Per ells, la revolució comença dins d'un mateix i així ho faran creure a tots aquells que s'acostin a veure l'espectacle.
> Diumenge 10 de juliol, a les 22h, a La Residència
 
 
2. 'Viatge de noces', de la companyia Les Bleus de Travail
Els personatges d'aquesta comèdia són una parella atípica: un gos i un Fiat 500. Amb aquests ingredients n'hi haurà prou perquè en Marcel i la Ramona facin riure sens parar a tots els qui disposin de temps per parar-hi atenció. La parella patirà una avaria al seu cotxe camí del viatge de noces... I els plans previstos es veuran alterats amb certa dosi de bogeria!
> Dissabte 9 de juliol, a les 23h, a La Gola
 
 
3. 'Ventura', amb David Planas i Meritxell Yanes​
L'arribada dels dos actors que interpreten aquesta representació –David Planas i Meritxell Yanes– ben segur que transformarà de bon grat l'actitud dels llançanencs. Dos personatges de vides oposades: la Maria, metgessa i casada amb un metge, amb dos fills, i la Teresa, passant la vida dedicada a cuidar el seu germà, en cadira de rodes a causa d'un accident. La diferència de circumstàncies que viuran les dues dones no serà fet suficient per mantenir-­les distanciades.
> Dissabte 9 i diumenge 10 de juliol, a les 21h, a la Casa­Estudi Martinez Lozano
 
 
4. 'De pas', de la companyia La Industrial Teatrera
De la mà del director Jordi Purtí, arriba l'obra que ens farà descobrir el pas dels anys i la rapidesa en què passa. Neixes i et trobes al davant tot un món per descobrir. Un món per córrer i girar. Aquest espectacle vol apropar la mirada d'un clown sobre el cicle de la vida. Sense text!
> Dissabte 9 de juliol, a les 22h, a la Plaça del Port
 
 
5. 'Molar', de Quim Bigas Bassart
La innovació d'enguany dins del festival ve de la mà de Quim Bigas. Aquest solo de dansa que ens presenten respon a la felicitat i la seva personificació. Un repàs per totes aquelles imatges que ens aporten estats d'eufòria i de benestar. Molt recomanable!
> Divendres 8 de juliol, a les 22h, al Passeig Marítim

Més informació: 

Festival Claca 2016
Del 8 al 10 de juliol
Carrers de Llançà
A l'agenda
Web del festival
A

També et pot interessar