Foto: 

Toni Vilches
Els Amics de les Arts al Festivalot

Música i família: les millors propostes gratuïtes del Festivalot

Una nova edició del festival de música en família arriba el cap de setmana del 28 i 29 de maig
Surtdecasa Girona
,
17/05/2016
Família
La música no té edat. Sota aquesta premissa, el Festivalot reuneix una gran diversitat d'estils perquè en gaudeixin junts grans i petits. Impulsat pels Amics de les Arts, la nova edició d'aquest festival omplirà les places de Girona durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig per apropar diversos gèneres a les famílies de les comarques i d'arreu de Catalunya. Si a casa sou uns apassionats de la música i us agrada moure l'esquelet, us proposem un seguit de concerts gratuïts per a tots els gustos!

2 Princeses Barbudes

Els instruments de joguina són un dels protagonistes de 'Sempre de vacances', l'espectacle musical de Princeses Barbudes. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, en Marc Marcé i l'Helena Casas expliquen una història diferent per a tota la família.

Horari i lloc: diumenge 20 de maig. Plaça del Pallol, a les 11.50 h.

 


Les Anxovetes

Salades, divertides, magnifiques, les Anxovetes són capaces de captivar a tot el públic, infantil o adult. Aquest grup de tres veus femenines, acompanyat de violoncel i guitarra, ofereix un repertori d'havaneres tradicionals que desgrana les cançons de la nostra terra.

Horari i lloc: dissabte 28 de maig. Plaça del Pallol, a les 12.10 h.

 

Àngel Daban. Birondaina Xiribincleta revisited

Si parlem d'Àngel Daban, estem parlant del cantant d'animació que ha marcat la infància de moltes generacions de pares i mares de Catalunya. Aquest animador català de referència torna als escenaris per fer-nos ballar i divertir amb temes com 'Pere del Nas Petit', 'Pugem al tren' o 'La granja d'en Tomeu', entre d'altres.

Horari i lloc: dissabte 28 de maig. Plaça de Pallol, a les 18 h.

 

Cesk Freixas

Esteu enamorats de la veu i la màgia de Cesk Freixas? Podreu escoltar-lo en un format acústic i molt càlid dins del Festivalot. Acompanyat de la guitarra de Víctor Nin, presentarà les principals cançons dels seus treballs davant de les famílies gironines.

Horari i lloc: diumenge 29 de maig. Saló de descans del Teatre Municipal, a les 11.50 h i 12.45 h.

 

Halldor Mar

Heu escoltat mai cançons tradicionals catalanes com 'Al vent', 'Remena nena' i 'Qualsevol nit pot sortir el sol' cantades en anglès? Halldon Mar és un islandès que viu a Catalunya des de mitjans de la década dels 80 i, després d'enamorar-se dels costums mediterrànies i de la nostra cultura, va decidir publicar el disc 'Winds', un treball capaç d'emocionar i divertir amb unes cançons que seran eternes.

Horari i lloc: dissabte 28 de maig. Saló de descans del Teatre Municipal, a les 17 h.

 


Hora de Joglar

Els 8 músics d'Argelaguer fusionen estils com el reggae, la cúmbia o el swing per crear un directe explosiu, enèrgic i sense complexos. L'Hora del Joglar juga amb la música per tal que el públic gaudeixi de la seva música, sempre amb lletres carregades d'històries.

Horari i lloc: diumenge 29 de maig. Plaça de Pallol, a les 19 h.

 


Xarim Aresté

Els dos adjectius que defineixen millor a Xarim Aresté són únic i irrepetible. Després de la seva trajectòria a Very Pomelo, el cantant i guitarrista ha iniciat una etapa en solitari amb el disc 'La Rosada', un treball que ens farà ballar i saltar sense parar.

Horari i lloc: dissabte 28 de maig. Plaça de Pallol, a les 19 h

 


Yacine & The Oriental Groove 

Yacine & The Oriental Groove presenta al Festivalot el seu últim disc, 'Mediterranean Clash'. Amb aquest tercer treball la formació es consolida com la banda catalana amb una visió més independent i personal de la música mediterrània o world músic.

Horari i lloc: diumenge 29 de maig. Plaça de Pallol, a les 17.20 h i a 18.30 h
 

XY
La dolça veu de Laura Cruells i el delicat violoncel de Marçal Ayats formen XY, un grup que neix de les ganes dels seus músics d’explorar nous territoris i sonoritats. El resultat és ‘Equilibri’, el seu primer disc amb 12 delícies pop que no ens deixaran indiferents.
Horari: diumenge 29 de maig. Claustre de La Mercè, a les 14.15 h i a les 15.50 h. 
 

Joan Manuel Chouciño
Què té l'arpa que engalipa a qualsevol? Descobrirem la màgia d'aquest instrument de la mà de Joan Manuel Chouciño, un músic especialista en arpes històriques i musicòleg amb una experiència de vint anys en la interpretació i la didàctica de la música.

Horari i lloc: dissabte 28 de maig. Claustre de la Mercè, a les 11.15 h i les 17.10 h.

 

Les aventures d'en Sol i la Fa
Els alumnes de Nivell Elemental del Conservatori de Música de Girona interpreten al piano el conte il·lustrat 'Les aventures d'en Sol i la Fa', una història en què els protagonistes són dos conillets que viuen en un 'Viatge Imprevist'. No us perdeu aquest espectacle dirigit per Tània Parra, amb la veu narradora d'Elisenda Vidal i la participació de prop de 20 nens i nenes pianistes.

Horari i lloc: diumenge 29 de maig. Auditori de La Mercè, a les 11.30 h

Més informació: 

A

També et pot interessar