Foto: 

PIXABAY

Les comarques gironines es disfressen amb les seves millors gal·les!

Descobrim els Carnestoltes més festius del Gironès, el Pla de l'Estany i la Selva
Surtdecasa Girona
,
22/02/2017
Fires i festes
Només hi ha un dia a l'any en què ens podem permetre tots els disbarats possibles, i és la festa de Carnestoltes. Tant se val si som tímids, solitaris o mandrosos, durant aquesta festivitat podem adquirir noves identitats, perdre el món de vista i sumar-nos a l'onada col·lectiva de música, ball i extravagàncies! Per fer-ho, us portem un llistat amb algunes de les propostes més especials de les tres comarques!

 

Lloret de Mar 

La ciutat selvatana es disfressa durant una setmana! Si voleu gaudir d'aquesta festa dels mil colors, podeu apropar-vos a Lloret de Mar. Arribada del carnestoltes, ball de les dones, Gran Rua de Carnaval, enterrament de la Sardina, disco mòbil, dinar popular i moltes altres activitats per a tots els gustos i les edats! 

 

Blanes 

Una molt bona opció per a les famílies és la celebració de Blanes, que s'omple de gresca i xerinola els dies 25 i 26 de febrer amb tota mena d'activitats i actuacions. Prepareu-vos pels concerts de la Guetto Orchestra, el DJ Setilla, els Albarcocks, rumba per a menuts i una bona pila de tallers i activitats infantils. I, per descomptat, el ja conegut Concurs de disfresses, la desfilada de carrosses i comparses, els Inflables i Laser Combat. 

 

Tossa de Mar 

La preciosa ciutat de la comarca de la Selva tampoc s'està de res! Els dies 23, 25 i 26 de febrer, i el 10 de març, Tossa de Mar ens prepara una bona festa de disfresses i gastronomia. No us podeu perdre la campanya 'La cuina del bacallà a Tossa de Mar', el concurs de truites de Carnaval, el pregó, la Cursa de Disfresses al Carrer Peixateries, l'enterrament de la Sardina, el concurs de coreografia i la 42a Rua de Carnaval. 

 

Vilablareix 

El carnestoltes no només se celebra a la costa. Els pobles del Gironès també ens ofereixen magnífiques propostes festives. Famílies d'arreu de les comarques, si voleu viure una jornada de disbauxa, festa, xerinola i sarau, veniu el dia 23 de febrer a descobrir Vilablareix, on podreu viure un carnestoltes de conte!

 

Girona 

La capital, com era d'esperar, no descansa durant aquestes dates. Des del 24 de febrer fins al 4 de març, els barris gironins es disfressen plegats. Alguns dels carnestoltes més interessants són el de Girona Est (24 de febrer), el del Mercat del Lleó (24 i 25), el de Sant Narcís (25), el de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla (4 de març), el del barri de Montjuïc (26 de febrer) o el del barri de Pont Major (4 de març). 

 

Cassà de la Selva 

La festa popular més animada tindrà lloc a la Cassà de la Selva els dies 24 i 26 de febrer! Prepareu-vos per una una aventura plena de música i ballades amb els Beat Crushers, el DJ Santa i el DJ Degree, amb un concurs per a les millors disfresses de la vetllada. Els més menuts també podran gaudir d'aquesta festivitat amb el Carnestoltes infantil, un esdeveniment per a totes les edats.

 

Vidreres 

Encara no coneixeu la Festa del Ranxo i Carnaval de Vidreres? Del 24 al 28 de febrer, la població ens oferirà una àmplia oferta d'activitats per gaudir intensament de la gastronomia, la música, els concursos i una extensa oferta cultural.

A

També et pot interessar