Cineclub Olot
Cineclub Olot
c/ Josep Ayats, 10
17800 - Olot
  • 972 274 446

Cartellera

Encara hi ha algú al bosc

Sinopsi

Documental que parla de les dones que van sobreviure a les tortures i violacions durant la guerra de Bòsnia i Herzegovina, en una estratègia de neteja ètnica i de càstig. El documental d’Erol Ileri i Teresa Turiera-Puigbó parla dels supervivents de la guerra i de les víctimes de la pau, en el sentit que han estat oblidades
i invisibilitzades. La pel·lícula també parla de la doble realitat del 1992: mentre l’horror es vivia a Europa mateix, a Barcelona s’hi celebraven els Jocs Olímpics.

Horaris: 

Divendres 5 de març: 20:00h

Falling

Sinopsi

John Petersen viu al costat de la seva parella i la seva filla al sud de Califòrnia. El seu pare Willis és un granger amb idees i actituds més tradicionals. Les diferències entre els dos és contínuament un punt de conflicte i frustració en la seva relació.

Quan Willis decideix viatjar a Los Angeles de manera indefinida amb la intenció de trobar un bon lloc per a retirar-se, pare i fill han d'aprendre a conviure mentre dos mons molt diferents s'enfronten.

Horaris: 

Divendres 12 de març: 20:00h

My Mexican Bretzel

Sinopsi

Diari íntim d'una dona de classe benestant, Vivian Barrett, il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és també un melodrama clàssic al que Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments a flor de pell. Un viatge a coll a través de la vella Europa. Un somni romàntic.

Horaris: 

Divendres 19 de març: 20:00h