Cineclub Olot
Cineclub Olot
c/ Josep Ayats, 10
17800 - Olot
  • 972 274 446

Cartellera

¡Al abordaje!

Sinopsi

Una calorosa nit d’estiu a París, Félix coneix a Ànima. La vetllada va sobre rodes i acaben dormint junts en un parc. Només despertar, Ànima se’n va a passar l’estiu amb la seva família a el sud de França. Fèlix, que s’ha enamorat perdudament, decideix donar-li una sorpresa i passar l’estiu amb la seva ànima bessona. En companyia del seu millor amic, Chérif, inicia viatge en un cotxe compartit amb el desconegut i introvertit Edouard. A l’arribar, un petit accident amb el cotxe provocarà que els tres comparteixin càmping en unes vacances atípiques on res surt com estava planejat.

Horaris: 

Divendres 22 d'octubre: 21:30h

Madres verdaderas

Sinopsi

Després d'una llarga i insatisfactòria lluita per quedar-se embarassada i convençuda per una associació d'adopció, Satoko i el seu marit decideixen adoptar a un nen. Anys després, la seva família es trontolla amb l'amenaça de Hitari, una noia desconeguda que diu ser la mare biològica.

Horaris: 

Divendres 29 d'octubre: 21:30h

Fortuna

Sinopsi

Fortuna, una nena etíop de 14 anys, és rebuda amb altres refugiats per una comunitat de monjos catòlics a un monestir dels Alps suïssos. Allí coneix a Kabir, un jove africà de qui s'enamora. És hivern i a mesura que la neu cobreix els pics, el monestir es converteix en el seu refugi, però també en escenari d'esdeveniments que soscaven la vida pacífica dels monjos.

Horaris: 

Divendres 19 de novembre: 20:00h

Crock of Gold: bebiendo con Shane MacGowan

Sinopsi

Combinant imatges d'arxiu inèdites de la banda i de la pròpia família de MacGowan, juntament amb animacions de l'il·lustrador Ralph Steadman, entre altres, 'Crock of Gold' és una celebració del poeta punk irlandès Shane MacGowan, cantant i compositor principal de The Pogues.

Horaris: 

Divendres 26 de novembre: 21:30h