Cineclub Olot
Cineclub Olot
c/ Josep Ayats, 10
17800 - Olot
  • 972 274 446

Cartellera

Retrato de una mujer en llamas

Sinopsi

França, 1770. Marianne, una pintora, rep un encàrrec que consisteix en realitzar el retrat de noces d'Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que té seriosos dubtes respecte el seu pròxim matrimoni. Marianne ha de retratar-la sense el seu coneixement, motiu pel qual es dedica a investigar-la a diari. 

Horaris: 

Divendres 23 d'octubre: 21:30h

Godless

Sinopsi

Guanya visita a la gent gran que té al seu càrrec i els ajuda a triar i administrar les seves medicacions. En realitat, això ho fa per robar els documents d'identitat dels seus pacients i vendre'ls amb l'ajuda de la seva parella a una xarxa de criminals que els fan servir per frau i extorsió.

Horaris: 

Divendres 6 de novembre: 21:30h

La sal de la tierra

Sinopsi

Des de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastião Salgado travessa els continents captant la mutació de la humanitat. Testimoni de grans esdeveniments que han marcat la nostra història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc., ara emprèn camí cap a territoris verges amb grandiosos paisatges, descobrint una fauna i una flora silvestres en el marc d'un projecte fotogràfic gigantesc, tribut a la bellesa del planeta. El seu fill Juliano, qui el va acompanyar en les seves últimes travesses, i Wim Wenders, també fotògraf, comparteixen amb nosaltres la seva mirada sobre la seva vida i obra.  

Horaris: 

Divendres 27 de novembre: 21:30h

Todo pasa en Tel Aviv

Sinopsi

Salam, un atractiu palestí de 30 anys que viu a Jerusalem, treballa en el set de la famosa telenovel·la palestina ‘Tel Aviv on Fire’, produïda a Ramallah. Tots els dies, per arribar als estudis de televisió, Salam ha de passar per un estricte control israelià. Allà es troba amb el comandant a càrrec de el lloc de control, Assi, l’esposa del qual és fanàtica de la telenovel·la. Per impressionar-la, Assi s’involucra en escriure la història. Aviat, Salam s’adona que les idees de Assi podrien portar-li a un ascens com a guionista. La seva carrera creativa comença a enlairar-se.

Horaris: 

Divendres 11 de desembre: 21:30h