Jump to navigation
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
2a edició de les jornades gastronòmiques L'Arròs Mariner de Tarragona on, durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, menús que consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.
Una proposta que vol promoure el sector a tota la ciutat, en un moment en que l’hostaleria necessita recuperar-se.
> Restaurants participants: El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l’Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l’Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera, Les Granotes.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat
Port de Tarragona
Web AEHT Facebook AEHT