Jump to navigation
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
8a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls, Memorial Àngel Solé, acte que obre oficialment la temporada de calçotades de Valls. La que ja és la clàssica jornada d'inici de la temporada a la ciutat d'origen de la calçotada reunirà a xefs de prestigi, restauradors locals i cellers en un esdeveniment que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.
10:00h | Arrencada del primer calçot de la temporada (Acte reservat a mitjans de comunicació) 11:45h | Nomenament a Quim Masferrer com Amic de l'Autèntica Calçotada de Valls 12:00h | Showcooking amb el xef Óscar Manresa, restaurant Catalina (Gavà, Barcelona) 12:30h | Showcooking amb el xef Joel Castanyé, restaurant La Boscana (Bellvís, Lleida) 13:00h | Showcooking amb el xef Andreu Guasch, de La Licorera Vallenca (Valls)
> Consulta'l aquí (enllaç)
Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls
Web Ajuntament de Valls Facebook Ajuntament de Valls