Jump to navigation
Divendres 26 de desembre, 18h
Del 20 al 26 de desembre
Dies 7 i 26 de desembre
Divendres 26 de desembre, 18:30h
Dissabte 27 de desembre, 19h
Dissabte 27 de desembre
Del 25 al 27 de desembre
Programa
Dinar tradicional de la matança amb l'assistència de Jaume Fàbrega, periodista i gastrònom eminent
Mostra de Cuinats Populars de gastronomia local
Fira de Brocanters
Fira de productes del porc, artesania i intercanvi de plaques de cava
Trobada de motos Harley-Davidson
Visita guiada al poble: exposicions, audiovisuals, ornamentacions
Ofici solemne a la Parròquia
Dinar popular, grallers, geganters i animació
Sardanes amb La Principal de Banyoles, a la tarda
Menú: 12 € - Serveis: 3 € (taula, cadira i coberts)
Data límit de reserva: dijous 5 març (o en exhaurir-se els tiquets)
Més informació