Fires i festes
,
2017
Diumenge 31 de desembre, 0h
Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil
Cambrils

Cap d'Any Jove

El Cap d’Any Jove de Cambrils ballarà amb la música de l’Orquestra Mitjanit i la banda cambrilenca Vivèrrids. La festa donarà la benvinguda al 2018 a partir de la una de la matinada i fins a les set del matí a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil.

Els vuit músics de l’Orquestra Mitjanit combinen l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions. La formació ha anat guanyant adeptes amb una programació moderna, participativa, popular i catalana. El seu repertori per a tots els públics (des de ska, dub, hardcore o rock fins a passos dobles i rumbes) té una alta presència de música dels Països Catalans, sense renunciar a cap estil ni llengua.

Vivèrrids és un grup cambrilenc que versiona ska, punk i reggae, passant per Kortatu, Strombers, Skalariak o la Gossa Sorda, entre molts d’altres. La banda està formada per Guillem Piqué (Veu), Jordi Rovira (guitarra i veus), Pau Senserrick (saxo), Adrià Bellmunt (trombó), Esperança Aragonès (trompeta), Marc Cubero (teclats), Marc Roig (baix), Raül Ruiz (percussió) i Martí Senserrich (bateria i veus).

L’entrada al concert inclou coca de sucre cap a la matinada per carregar agafar energia i seguir la festa. El servei de barra anirà a càrrec de l’Agrupament escolta Guia i Gent de Mar de Cambrils, que recapten fons per les activitats de l’entitat.

Preu: 

7€ anticipada | 12€ taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1