Mont-roig del Camp
Mont-roig del Camp – Miami Platja
Plaça de Tarragona, s/n (Miami Platja)
43892 - Mont-roig del Camp
  • 977 810 978
  • turisme@mont-roig.cat
Ermita de la Mare de Déu de la Roca
Descobreix indrets únics

Explora en calma els espais de Mont-roig i Miami Platja que no et deixaran indiferent com l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca, les barraques de pedra seca, els punts fotogràfics de les cales i el Torreó de Miami Platja, el nucli antic de Mont-roig, els búnquers...

> Consulta Llocs d'interès aquí (enllaç)

Miami Platja
Refresca't al mar

Mont-roig i Miami Platja gaudeix d'unes platges i cales úniques a la Costa Daurada que destaquen per la seva tranquil·litat i pels valors naturals que les envolten. Moltes d'elles són platges verges o semi verges on la connexió amb la natura està assegurada. 

> Consulta Platges i cales aquí (enllaç)

Mas Miró
Univers mironià

La vinculació de Joan Miró amb Mont-roig del Camp fou tan forta que el geni allí on viatjava sempre duia una garrofa de Mont-roig. A Mont-roig, Miró hi tenia el Mas, la seva casa de vacances, i hi va gestar el seu univers i la seva obra. Era el lloc al qual sempre volia tornar, als seus orígens artístics, als seus principals paisatges emocionals. Fou a Mont-roig del Camp, després d’una malaltia, on decidí dedicar-se a la pintura en contra dels desitjos del seu pare. Hi creà bona part de la seva primera producció pictòrica la qual el convertiria ben aviat en un dels artistes més influents del segle XX. Ho feu inspirat per Mont-roig del Camp i els seus paisatges, establint un vincle amb la terra, a partir de l’interès pels objectes quotidians i l’entorn natural.

> Consulta les activitats, llocs d'interès, rutes i obres a visitar aquí (enllaç)

Cova de l'Areny
Petit paradís mediterrani

Camina per l’extensa xarxa de camins que connecta el mar amb la muntanya, explora els espais naturals menys coneguts de Mont-roig i Miami Platja i atreviu-vos a fer el joc de descoberta 'Mont-roig enigmàtic'. A més, el clima, el paisatge mediterrani i els serveis al ciclista que ofereix el municipi el converteixen en un punt de visita obligada al sud de Catalunya per a tots aquells qui estimen el món de la bicicleta.

> Consulta secrets naturals i rutes a peu aquí (enllaç)
> Consulta rutes i carreteres en bicicleta aquí (enllaç)

Més informació

Explora un petit món mediterrani amb infinitat de cales i platges de sorra fina i daurada, amb ermites que s'ho miren desafiant la gravetat i pintades de roig, amb una vila medieval arrelada a la terra, amb un paradís verd ideal pels amants del golf i la natura i amb una gastronomia de sabors del mar i la terra. 

Aquest gran jardí mediterrani és el lloc que Joan Miró també va escollir per inspirar-se.