Foto: 

Enoturisme Penedès

Idees per regalar Penedès aquest Nadal

No cal anar gaire lluny per gaudir d’experiències originals ben a prop de casa
Surtdecasa Penedès
,
05/12/2017
Entorn
El Penedès és un territori actiu també a nivell turístic gràcies a l’activitat que generen cellers i d’altres agents vinculats amb la vinya i el vi. I una magnífica oportunitat per conèixer totes aquestes propostes enoturístiques del nostre territori és regalant-les a la parella, a un amic, als pares, aquest Nadal. Així que hem remenat les 65 activitats que Enoturisme Penedès té a la seva plataforma web i les hem agrupat perquè ho tingueu fàcil si voleu regalar Penedès aquestes festes. A més, si no tens clar quan poden fer l’activitat hi ha l’opció de regalar un xec regal.

Esport, salut i vi

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1

El running, l’estar en forma, l’alimentació saludable, està en boga i el món del vi ho té en compte. Per això hi ha cellers que proposen activitats que vinculen la salut i l’esport amb el vi. És què, què hi ha millor que posar-se en forma entre vinyes i gaudint dels camins del nostre territori? Hi ha des d’opcions com la de Bikemotions que inclouen ruta guiada en bicicleta, visita a un celler i un dinar; a senderisme entre vinyes i després descoberta de la relació entre Hollywood i el Penedès a Jean Leon o l’opció menys cansada, però molt divertida, d’anar en segway entre les vinyes. També, busqueu relax i bombolles, teniu l’opció de regalar una escapada enològica d’un cap de setmana amb spa inclòs.

Gastronomia i vi 

El vi està íntimament relacionat amb la gastronomia, al Penedès els grans àpats sempre han d’anar acompanyats de vi o de cava. A més, al mesclar el vi amb diferents elaboracions gastronòmiques, les sensacions gustatives es disparen. Al web d’Enoturisme Penedès trobareu moltes activitats que van en aquesta línia, per exemple, acompanyant ibèrics, Caves Nadal té l’activitat Cava amb Ibèrics o el celler Jean Leon proposa un Maridatge de pernils amb DO així com Torres. La cultura del formatge, molt lligada a la del vi, també és protagonista a la DO Penedès amb les activitats Cava & Formatges de Caves Nadal i el Maridatge de formatges de Jean Leon. A Caves Guilera fan un mix de productes delicatessen amb una proposta que agermana el cava premium, el formatge i la xocolata. També hi ha propostes combinades, com visitar el celler Albet i Noya i acabar dinant al restaurant El Mirador de Les Caves o a Cal Pere del Maset; o visitar el Centre d’Interpretació del Cava i dinar al restaurant enogastronòmic Cal Blay Vinticinc

Història i vi

El Penedès compta amb diferents espais museístics molt interessants on poder ampliar coneixements sobre la cultura i la història del vi, el cava, així com l’agricultura i la indústria del nostre territori. Un bonic regal també pot ser un viatge per saber-ne encara més sobre el nostre passat a través d’algunes de les propostes que trobareu al web d’Enoturisme Penedès com la visita al Centre d’Interpretació del cava - CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia; o a Vinseum - Museu de les cultures del Vi de Catalunya a Vilafranca del Penedès; o saber-ne més de la relació entre l’aigua i el Penedès al Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit,  o endinsar-se al Romànic visitant el Monestir de Sant Sebastià del Gorgs i visitant el celler Eudald Massana.

Més informació: 

Totes aquestes idees de regal i moltes més les trobaràs al web d’Enoturisme Penedès, a més amb l'opció de comprar un xec regal i així es pot bescanviar quan vagi bé. 

A

També et pot interessar