Cartellera

El Documental del Mes

Ecomuseu de les Valls d'Àneu - Esterri d'Àneu
www.ecomuseu.com

Cinema Els Til·lers - Sort
sort.cat

VOS

Silvana

Sinopsi

Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d’opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s’ha convertit en la veu d’una nova generació de joves inconformistes. Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, sent el centre d’atenció de centenars d’adolescents i seguidors.

Al mateix temps, s’enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d’amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que “no hi ha superherois, només éssers humans”.

La història de la Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. Un documental inspirador que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució on les dones joves es converteixin en creadores, artistes i líders del demà.

Horaris: 

Ecomuseu de les Valls d'Àneu, Esterri d'Àneu
Dijous 3 de gener - 20h

 

Cinema Els Til·lers de Sort
Dimecres 30 de gener - 20h

 

Gratuït

 

Més informació: 
eldocumentaldelmes.com