McTrepat

Foto: 

Cedida
McTrepat es desenvoluparà del 30 de setembre a l’1 d’octubre

McTrepat, tota una experiència americana

Tàrrega rememora aquest cap de setmana l’origen nord-americà del patrimoni industrial de Cal Trepat
Cristina Mongay
,
28/09/2017
Activa't
El country, el swing, el rock’n’roll, el shag i el claqué seran els ritmes que durant tot el cap de setmana ompliran d’harmonia les naus de la fàbrica Cal Trepat de Tàrrega. I el motiu? Una nova edició de la trobada McTrepat, que recorda l’origen nord-americà d’aquest espai.
Mc Trepat ret homenatge a la factoria J. Trepat, inspirada en la dalladora americana McCormick

La cita s’encetarà el dissabte 30 de setembre, a les 11:30h, amb els tallers familiars de country i maquillatge de superherois i superheroïnes. En aquella hora, els amants de les motos també podran gaudir d’una trobada de motards, i els visitants també podran visualitzar l’exposició sobre Bruce Springsteen, els cartells de cinema clàssic, la roba vintage i la selecció de tractors McCormick i vehicles clàssics.

A les 13:00h tindrà lloc la conferència més ‘lleidatana’, dedicada al llibre ‘Lo diccionari lleidatà’, que comptarà amb la presència dels seus autors, Robert Masip, Ferran Montardit i David Prenafeta.A la tarda del dissabte el ritme i la música ho envairan tot! A les 17:30h serà el moment en què començarà l’exhibició de country amb el grup Celicountry, dirigit per l’Araceli CR. A continuació, i si t’entren ganes de ballar, podràs participar en la classe oberta de rock’n’roll de la Ruth Bartolomé, i a les 22h tindrà lloc el concert de Brian Caffry Trio amb ‘American sounds’.

Per si no n’hi hagués prou, la festa americana continua el diumenge 1 d’octubre. A les 11:30h hi tornarà a haver el taller familiar de country, amb l’Eli Rius, i els motards novament tindran una bona acollida a Cal Trepat.A les 12h es realitzarà una classe oberta de lindy hop, a càrrec de SomSwin TRRG, i actuarà la banda Men in Swing. A les 17h, serà el torn del claqué, que farà les delícies del públic a càrrec d’Arítmics. A les 18:30h tindrà lloc una nova classe oberta de ball; en aquest cas, de shag, amb el Shag BCN Society.

Si sou uns grans amants del rock, especialment The Boss, i si vau gaudir com mai amb el No Surrender Festival, no us perdeu la visita comentada a l’espai dedicat a Bruce Springsteen a Cal Trepat. I per finalitzar amb aquesta cita tan internacional, tindrà lloc el concert de cloenda a càrrec del grup Sonotone.

A més a més, al llarg del cap de setmana els amants de la gastronomia tindran a l’abast els millors food trucks especialitzats en receptes nord-americanes.
 

 

Més informació: 

A

També et pot interessar